OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

BATTLE ROPE TRÆNING

BATTLE ROPE TRÆNING

BATTLE ROPE TRÆNING

BATTLE ROPE TRÆNING – HVAD ER ET BATTLE ROPE OG HVORDAN TRÆNER DU MED DET?

Helt enkelt fortalt så er et Battle Rope et kraftigt reb udviklet til funktionel træning. Rebet kan være lavet af mange forskellige former for materialer.

Battle Rope eller på dansk ”kampreb” er udtryk for, at der virkelig skal arbejdes, når du træner med rebet. Et battle rope kaldes også for et træningsreb.

Nedenfor kan du læse lidt mere om Battle Rope og træning.

KØB DIT BATTLE ROPE PÅ ATTAINFIT

Følg linket her og kom ind på siden med battle ropes.

På YouTube finder du nemt utallige videoer, der kan give dig inspiration til forskellige øvelser fra helt nybegynder til hardcore fitnessatlet. Se i bunden af artiklen!

BATTLE ROPE TRÆNING – INTENSIV KONDITIONS OG STYRKETRÆNING

Måske har du prøvet at træne med et Battle Rope før. Eller du har set andre anvende dette træningsredskab i dit lokale fitnesscenter.

Det ser hårdt og avanceret ud – og det er det helt sikkert også. Men lægger du nogle kræfter i det, så kan du til gengæld virkelig få indlagt en ekstra dimension til din træning og masser af variation.

Men rebtræning behøver ikke absolut ikke at blive udført i et crossfit studio eller fitnesscenter. Du træner fint med et Battle Rope hjemme i din garage, ude i din have eller på andre lokations, hvor der er lidt plads.

Find en dig en lygtepæl, et træ, en flagstang, et cykelstativ eller et andet sted hvor du kan fastgøre dit battle rope. Så er du i gang.

Med et Battle Rope har du virkelig en træningsform, som kan udfordre dig på mange områder. Med træningsrebet får du pulsen i vejret, og får styrket både koordination, kondition, muskeludholdenhed og styrke i hele kroppen.

HVILKET TRÆNINGSREB ER DET BEDSTE?

Der findes utallige leverandører af Battle Rope på markedet, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvad du skal vælge.

Men du bør se på følgende, når du vælger dit reb:

  • LÆNGDEN OG DIAMETEREN (TYKKELSEN) PÅ REBET
  • MED ELLER UDEN HÅNDTAG
  • MED ELLER UDEN COVER
  • KVALITETEN
  • PRISEN
LÆNGDEN PÅ TRÆNINGSREBET

Længden og tykkelsen på rebet er vigtigt. Hvis rebet er for kort, vil det kunne begrænse de øvelser, du kan udføre. Jo kortere, jo færre svingninger og omvendt.

Der findes reb på ganske få meter, og de vil selvsagt ikke give dig mulighed for at lave de store variationer i din træning.

Skal du virkelig fyre den af med intensiv træning, bør du absolut vælge et længere reb, fx 12 eller 15 meter. Omvendt, hvis rebet bliver meget længere end 15 meter, vil det for langt de fleste kunne volde problemer med at holde gang i svingningerne. 

Ved de lange reb (12 og 15 meter), har du også mulighed for at lægge rebet rundt om en lygtepæl eller lignende eller benytte et vægbeslag, så du har 2 reb af hver 6 eller 7,5 meter.

TYKKELSEN PÅ TRÆNINGSREBET

Tykkelsen på rebet har stor betydning for vægten. Er du utrænet, kvinde eller generelt ikke af fysisk stor statur, bør du overveje en mindre diameter, fx 38 mm. Omvendt får du virkelig kamp til stregen med den tykke på 50 mm i diameter. Er du ny, så overvej at investere i et 38 mm træningsreb. Når du så virkelig kan udføre avancerede øvelser med 38 mm, så kan du evt. købe et 50 mm. Der er med stor sikkerhed hurtig afsætning af det brugte reb til en anden nybegynder. 

HÅNDTAG PÅ TRÆNINGSREBET

Battle ropes kan fås med og uden håndtag. Overvej et reb med håndtag i enderne af rebet. Her får du et mere behageligt greb, som gør dig i stand til at udføre mere intensiv træning oftere og i længere tid. Håndtagene kan både være en stærk plast-cover eller fx i aluminium.

COVER PÅ TRÆNINGSREBET

Battle Rope fås både med og uden cover. Et cover er et nylonomslag, som beskytter rebet mod at blive skadet fx ved intensiv træning med stor frekvens og eksempelvis på hårdt underlag (beton, asfalt m.v.). På den måde forlænger du levetiden på dit Battle Rope betragteligt. Der er betydelige fordele i at investere i et cover-reb. I længden vil dit cover Battle Rope blive billigere, selv om det koster lidt mere. 

PRISEN PÅ TRÆNINGSREBET

Prisen hænger ofte sammen med kvaliteten. Pas derfor på ikke at vælge et alt for billigt reb.

Hvis du agter at bruge det regelmæssigt, bør du ofre lidt mere. Til gengæld har du også et reb, der holder træningspas efter træningspas, år efter år.

FIND DIT KVALITETS BATTLE ROPE PÅ ATTAINFIT

Hos Attainfit kan du nemt finde dit Battle Rope

Del på Facebook
Del på Mail

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.