OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER PÅ ATTAINFIT

Følgende handelsbetingelser gælder for køb foretaget på denne webshop som ejes af

AttainFit v/ Michael Langlo
Kalmargade 20
8200 Aarhus N
telefon 20 20 88 60
info@attainfit.dk
CVR 20 66 05 46

Vi anbefaler dig, at du læser vores handelsbetingelser nøje igennem, inden du handler på webshoppen.

OPHØRSUDSALG

Af personlige årsager lukkes webshoppen. Der afholdes derfor ophørsudsalg hvor alt skal væk. Vær derfor opmærksom på, at når du handler på shoppen efter den 12. januar 2022 har du ingen fortrydelsesret på nedsatte varer.

SÅDAN HANDLER DU PÅ WEBSHOPPEN

Webshoppen har åbent døgnet rundt årets 365 dage. Vi håndterer, og pakker ordrerne løbende, som de kommer ind.

Efter du har afgivet din ordre, vil du automatisk modtage en mail med bekræftelsen på dit køb. Når vi har pakket dine varer, og afsendt disse med GLS modtager du en mail med faktura samt link til GLS eller anden transportør, hvor du kan følge dine varer med pakkenummer og tracking-kode.

Alle varer til private leveres til en GLS pakkeshop i nærheden af dig. Du kan enten selv vælge den pakkeshop, du foretrækker, eller lade os vælge den der ligger nærmest din bopæl.

Vi sender ikke til din privatbolig, da GLS returnerer varerne, hvis ikke der er nogen til at modtage pakken.

Varer til erhverv sendes til virksomhedens adresse.

Husk på at du selv er ansvarlig for korrekt navn og adresse, som du indtaster under dit køb. Vi eftertjekker ikke, om disse oplysninger er korrekt. Er adressen eller navnet forkert, så pakken returneres til os, pålægges ny pakkeporto, ved fremsendelse til den korrekte adresse.

PRISER OG BETALING

Alle priser er i DKK og inklusive moms og eventuelle andre afgifter.

Du kan betale med følgende betalingskort og metoder:

DK

VISA

MASTERCARD

JCB

MAESTRO

MOBILPAY

SAMT EAN

Der opkræves ikke kortafgift ved køb på AttainFit.

Når du har foretaget dit køb og betalt med dit foretrukne betalingsmiddel, så trækker vi først pengene fra din konto, når varerne er pakket og afleveret til GLS eller anden transportør.

Alle dine kortoplysninger er krypteret, og sendes direkte til Bambora. Medarbejderne hos AttainFit har derfor ingen adgang til disse oplysninger.

FRAGTGEBYRER

AttainFit sender dine varer til Danmark, Grønland, Færøerne, Sverige og Island. I Danmark anvender vi GLS som pakkeleverandør. Fragtgebyret er vægtafhængig. Der pålægges ikke fortjeneste på fragtgebyrerne.

Ved køb over kr. 399 sendes fragtfrit i Danmark.

Ved ordrer leveret til Grønland, Færøerne, Island og Sverige opkræves et fragtgebyr på kr. 350 uanset ordreværdi og vægt.

AFBESTILLING OG ANNULLERING

Er din ordre endnu ikke afsendt, kan du naturligvis afbestille denne. Det gør du ved at sende en mail til info@attainfit.dk. Husk at oplyse det ordrenummer du fik, da du modtog ordrebekræftelsen.

FORTRYDELSESRET FOR FORBRUGERE

Webshoppen ophører, at når du handler på shoppen efter den 12. januar 2022, frasiger du dig din fortrydelsesret.

Som privatperson har du 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dato du modtog varen. Fortrydelsesretten gælder altså ikke erhvervsdrivende.

Som forbruger skal du senest på den sidste dag (i 14-dages perioden) sende os en mail på info@attainfit.dk om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Vigtigt! Du kan ikke anvende din fortrydelsesret ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den hos transportøren, pakkeshoppen etc. uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du fortryder, og sender os en meddelelse om dette, skal du straks uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter at du gav meddelelse om, at du fortrød købet returnere varen til os. Husk altid at få kvittering for indlevering hos transportør da vi kan forlange dokumentation for, at du har afsendt varen inden tidsfristens udløb.

Udfyld fortrydelsesformularen i linket her: Fortrydelsesformular. Husk altid at påføre ordrenummer!

Varerne pakkes derefter forsvarligt, sammen med fortrydelsesformularen og sendes retur til følgende adresse:

AttainFit
Kalmargade 20
8200 Aarhus N

Pakken SKAL sendes til
GLS pakkeshop
Storcenter Nord
Finlandsgade 17
8200 Aarhus N
Mrk. Retur

OBS! Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, hvor du har fjernet forseglingen/emballage, og hvor varen af hensyn til bl.a. sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Som en følge af dette har du ikke mulighed for at fortryde køb af produkter til personlig pleje, hvor emballagen/forseglingen er brudt!

Vær opmærksom på at du selv er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Sørg derfor at varen er forsvarligt pakket. Du skal også selv bære omkostningerne, som er forbundet med returneringen af varen, medmindre vi har leveret en forkert vare til dig, eller dersom varen ved modtagelsen har været beskadiget eller defekt.

Returnerede varer skal være i god og ubeskadiget stand. Hvis varen viser tegn på skade, eller brug ud over hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, hæfter du selv for forringelse af varens værdi. Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Dersom varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet, kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du kun afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med disse betingelser, refunderer vi købsprisen. Medmindre du har givet os instruks om andet, vil vi foretage tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion.

OBS! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav!

Hvis du ønsker mere information vedrørende din 14-dages fortrydelsesret, kan du besøge konkurrence- og forbrugerstyrelsens hjemmeside.

REKLAMATION OG KLAGER

Købelovens mangels-regler kan finde anvendelse på varekøb.

Som udgangspunkt har du 2 års reklamationsret fra varens modtagelse ifølge købeloven, såfremt du mener, at den vare du har modtaget er mangelfuld.

Du skal indenfor ”rimelig tid” efter at have konstateret en fejl/mangel ved varen, give Attainfit besked herom på info@attainfit.dk eller på nedenstående fysiske adresse.

Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter at manglen/fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du reklamerer over en vare, skal du skriftligt beskrive manglen/fejlen og vedlægge kopi af din faktura.

Hvis din reklamation er berettiget (varen er mangelfuld), kan du enten få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation, og (rimelige) fragtomkostninger refunderes til dig.

Varen skal sendes til

AttainFit

Kalmargade 20

8200 Aarhus N.
Mrk. Reklamation

OBS! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav!

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, kan du skrive til os på info@attainfit.dk

Dersom du ønsker at klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på info@attainfit.dk. Hvis ikke det lykkes os at finde en mindelig løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilke dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark.

KUNDEOPLYSNINGER

Når du køber på Attainfit, bliver der automatisk oprettet en kundekonto til dig, hvor du vil kunne se ordrebekræftelse, tidligere ordrer og status på dine nuværende ordrer.

Kontoen er udelukkende tiltænkt som en service til dig, så du nemt kan finde relevante oplysninger, og nemmere kan bestille i fremtiden.

Kundekontoen indeholder kun de nødvendige informationer, som er dem du afgiver ved købet (navn, adresse, telefonnummer og mail). Kundekontoen indeholder ingen oplysninger om dine betalingskort, du har betalt dine køb med.

Du kan til enhver tid bede om, at din kundekonto bliver slettet, ligesom det forholder sig med al anden persondata. Læs mere nedenfor i afsnittet om Persondatapolitik.

PERSONDATAPOLITIK

Alle modtagne informationer opbevares i 5 år på betryggende vis, og vil alene være tilgængelige for betroede medarbejdere.

De informationer vi modtager i forbindelse med købet (navn, adresse, telefonnummer og mail) bruges udelukkende til behandling af dine ordrer. Disse personoplysninger transmitteres ikke krypteret til virksomheden.

Der anvendes ikke logstatistik hos Attainfit.

Jævnfør Persondataloven oplyser vi forespørgsler om registreret oplysninger, og på baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning, i det omfang det ønskes.

Personoplysninger opbevares ikke krypteret. Ønsker du dine oplysninger slettet, kan du sende en mail til info@attainfit.dk

FARVER PÅ PRODUKTER

Der kan forekomme afvigelser i farver på de produkter, der er vist på billeder og video i forhold til den faktiske farve. Dette skyldes ofte skærmopløsninger og selve computerens farver. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke som en mangel i købelovens forstand.

SIKKERHED FOR DINE TRANSAKTIONER

Alle betalinger på Attainfit foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af Bambora. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede, og det er kun Bambora der kan læse informationerne. Attainfit har ingen adgang eller tilladelse til dette.

Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort eller mobilepay, kan der kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt.

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi indsamler, behandler og lagrer data i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, samt Databeskyttelsesloven.

LOVVALG

Disse handelsbetingelser og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os er underlagt dansk ret.

PRISFEJL OG LIGNENDE

I tilfælde af prisfejl og lignende kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde en løsning.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål af nogen art er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 20 20 88 60 eller mail info@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.