OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

HVAD ER EN SLYNGETRÆNER?

HVAD ER EN SLYNGETRÆNER?

HVAD ER EN SLYNGETRÆNER?

HVAD ER EN SLYNGETRÆNER?

EN SLYNGETRÆNER ER DET ULTIMATIVE TRÆNINGSUDSTYR  

Er du vant til at træne i et fitnesscenter, til Crossfit eller lignende, så kender du måske til, hvad en slyngetræner er i forvejen. Måske har du allerede prøvet at træne med dette yderst formidable træningsudstyr. Eller måske er du slet ikke blevet præsenteret for det tidligere.

Ikke desto mindre har slyngeredskaber været anvendt til fysisk træning i utallige år – og inden for mange forskellige kulturer – over hele verden. De første slyngeredskaber, var blot tove, reb eller andre materialer, som var brugbare til formålet. Langt senere kom de egentlige færdigproducerede træningsredskaber.

Slyngetræneren er i øvrigt nu om dage mest kendt som TRX. Men TRX er faktisk er et internationalt kendt, og i øvrigt registreret varemærke.

På trods af at der faktisk findes utallige andre producenter over hele verden, der producerer slyngeredskaber i høj kvalitet, så er TRX efterhånden, blevet et begreb indenfor træning med denne type redskab.

KØB DIN SLYNGETRÆNER HOS ATTAINFIT

Hos Attainfit forhandler vi bl.a. Liveup Multi Way Expander slyngetræneren. Her får du meget høj kvalitet til en absolut god pris. Tryk på linket og køb din egen slyngetræner 

HVAD ER ET SLYNGEREDSKAB | SLYNGETRÆNER?

Slyngeredskabet eller slyngetræneren er ganske enkelt et genialt udviklet træningskoncept. Meget kort fortalt, så består træningsredskabet af nogle stropper, forskellige mekanismer til at justere længde på stropperne samt 2 håndtag. Desuden medfølger der forskellige enheder til at fastgøre slyngeredskabet, til forskellige faste steder.

Det kan fx være en dør, en væg, et anker fastgjort i vægge eller lofter etc. eller til et (lege)stativ eller et træ i haven.

Med andre ord, så er det kun dig, og din fantasi der sætter grænser for, hvor slyngeredskabet kan fastgøres.

Stropperne som ofte består af nylon, kan via førnævnte justeringsmekanismerne forlænges, og forkortes alt efter behov. På den måde vil de altid kunne passe til den specifikke øvelse, og den enkelte person der udfører øvelsen.

HVAD KAN DU TRÆNE MED EN SLYNGETRÆNER?

Ganske enkelt ”det hele”. Så kort kan det faktisk skrives.

Med en slyngetræner, vil du uden problemer kunne påvirke enhver muskel i kroppen – uden undtagelse. Træn dine arme, skuldre, bryst, mave, ryg, ben og balder.

Faktisk så siges det, at der findes i hundredvis af øvelser, som man kan udføre med en dette unikke træningsredskab.

HVORDAN JUSTERER DU STYRKE I EN SLYNGETRÆNER?

Når du anvender håndvægte (barbells, dumbells) og andre tilsvarende træningsredskaber, er du ofte nødt til at have mange forskellige vægte for, at kunne tilgodese de forskellige muskler. Det slipper du helt for med dette træningsredskab.

Styrken eller modstanden om du vil, justerer du ganske enkelt ved hjælp af dine fødders placering på underlaget og derved vinklen på din krop i forhold til der, hvor redskabet er fastgjort.

Det er ren fysik. Jo større vinkel des større modstand/vægt vil du udfordre dine muskler med.

Det betyder med andre ord, at slyngetræneren er effektiv træning, uanset om du er helt ny, eller er fysisk stærk og eksempelvis vant til, at træne på et seriøst niveau. Jo mere du vejer, jo mere modstand skal dine muskler arbejde med for at flytte dig. Sammen med vinklen på din krop, kan du for alvor lægge udfordring i din workout.

TAG DIT SLYNGEREDSKAB MED DIG

Igen sammenlignet med håndvægte etc. så er det gode ved slyngetræneren, at du kan have den hængende et fast sted. Det kan eksempelvis være i din garage, i kælderetagen, eller hvor du nu har mulighed for at træne. Eller du kan pakke den sammen efter hver træning. Den fylder praktisk talt ingenting. Derfor kan du også fint pakke den i kufferten sammen med tøjet, når du skal på forretningsrejse, på ferie i sommerhuset eller sydpå under den blå himmel.

KØB DIN SLYNGETRÆNER HOS ATTAINFIT

Følg linket her og køb din slyngetræner

Del på Facebook
Del på Mail

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.