OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Om os

VELKOMMEN PÅ ATTAINFIT WEBSHOPPEN

Navnet AttainFit udspringer af det engelske udtryk ”attain”, hvis overførte betydning er:

”SUCCES MED AT NÅ DE MÅL DU ARBEJDER HEN MOD”

Vi stræber alle efter at få succes i livet på et eller andet niveau. Specielt når vi dyrker sport, har de fleste af os nogle ønsker, som vi gerne vil have opfyldt.

Det at få succes i forbindelse med din træning handler om rigtig mange ting. Ikke mindst det rigtige træningsudstyr, der passer til netop dig og din træning.

Men succes handler i allerhøjeste grad også om meget andet. Bl.a. de valg og ikke mindst fravalg vi foretager os.

Desuden er succes afhængig af, at vi opsætter nogle klare mål, som både er realistiske og målbare.

Dette i kombination med forskellige relevante handlingsparametre som fysisk træning, mental træning samt kost og ernæring, kan føre dig frem til lige præcis det eller de mål, du stræber efter.

Husk på …

”ET ØNSKE OM EN FREMTIDIG TILSTAND VEDBLIVER MED AT VÆRE ET ØNSKE UDEN KONKRETE MÅL”!

Læs artiklen ”Sådan når du dine mål … tænk som en erhvervsleder og få sportslig succes

VI HJÆLPER DIG MED AT NÅ DINE MÅL

Hos AttainFit vil vi meget gerne hjælpe dig med at nå lige præcis dine mål.
Med mere end 40 års personlig erfaring indenfor aktiv træning, instruktion og vejledning så har vi fingeren på pulsen – ikke mindst når vi skal vælge det rigtige udstyr til dig og din sport.

På webshoppen finder du træningsudstyr i flere prisklasser, fra relativt ukendte mærker til kendte mærkevaremærker som fx LIVEPRO. Men fælles for dem alle er, at de er af en kvalitet, der opfylder de behov de er skabt til, og samtidig kan tåle at blive brugt.

KOSTTILSKUD

Er du ambitiøs omkring din træning, ja så finder du også kosttilskud i form af eksempelvis proteintilskud (proteinpulver, proteinbarer m.v.), kreatin og BCAA aminosyrer.

PLEJEPRODUKTER TIL ØMME MUSKLER

Men med sport og træning følger også naturligt ømme muskler samt risiko for skader i muskler, sener og led. Derfor kan vi også tilbyde dig forskellige produkter, som er relateret til en aktiv hverdag med sport og fysisk aktivitet.

Du finder eksempelvis i vores sortiment den smertehelende Biofreeze, kølende og varmende muskelspray, varmecreme, isposer, kinesiotape, vabelplastre, fodplejeprodukter, massagecreme og mange andre ting, som forebygger, plejer og heler dine muskler, led og hud.

SOLPLEJEPRODUKTER

Sport og fysisk aktivitet betyder ofte udendørsliv. Derfor kan du også finde Nivea solprodukter både med SPF solfaktor beskyttelse, aftersun og læbepomade med beskyttelse mod solens stråler.

Hos AttainFit ønsker vi ikke, at gå på kompromis med hvad vi vil tilbyde dig. Kvaliteten skal være i orden.

Vores ambition er ikke at have så mange produkter på hylderne som muligt. Derimod kvalitetsudstyr som vores personlige trænere og andre specialister indenfor sundhed og ernæring har udvalgt til dig.

Men shoppen vil løbende få nye og spændende produkter, når vi finder dem, og de samtidig slipper gennem vores nåleøje og høje kvalitetskrav.

SPÆNDENDE ARTIKLER OM TRÆNING, TRÆNINGSUDSTYR, KOST OG ERNÆRING

Foruden træningsudstyr, produkter til ømme og trætte muskler og hudpleje m.v. til den aktive moderne kvinde og mand, så finder du også interessante artikler om alt fra kost og ernæring til idrætsskader, træning og optimal anvendelse af forskelligt træningsudstyr m.v.

Sidst men ikke mindst, vil vores video-database med forskellige træningsøvelser til de specifikke træningsredskaber stille og roligt blive udvidet.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig på AttainFit webshoppen

Teamet bag AttainFit

Følg os på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Følg os på facebook

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.