SPAR 15 % PÅ UGENS TILBUD - SHOP NU!

Bøger og anden litteratur

BØGER OG ANDEN LITTERATUR

BLIV INSPIRERET AF BØGER OG ANDEN LITTERATUR TIL SPORT OG TRÆNING M.M.

Er du sportsinteresseret så kan du her på siden finde inspirerende bøger og anden litteratur som kan være med til at give dig inspiration til din træning og personlige udvikling.

Dyrker du sport professionelt eller som supermotionist er kost og væske essentielt. Uden den rigtige mængde mad, sammensætning af makronæringsstoffer samt vitaminer og mineraler vil du ikke kunne præstere optimalt. Dette gælder specielt hvis du dyrker længerevarende træning som fx halvmaraton, maraton, landevejscykling eller tilsvarende.

Med bogen Brændstof & Kølervæske til dit maratonløb får du al den viden du har brug for til at øge dine præstationer. Bogen er skrevet af Michael Langlo, Professionsbachelor i ernæring og sundhed. Michael har speciale i human ernæring og væskebalancens betydning for varmeregulering og sportspræstationer.

SE OGSÅ VORES STORE UDVALG AF TRÆNINGSUDSTYR M.V.

Tjek ind på shoppen og se resten af vores udvalg af træningsudstyr, produkter til pleje af dine ømme muskler, hud og kropspleje, solprodukter meget mere: Attainfit shoppen

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Scroll til toppen

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.