OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

BRANDS

BRANDS

VELKOMMEN TIL VORES SIDE MED FORSKELLIGE BRANDS

Her på siden kan du finde finde nogle af de brands vores store udvalg af træningsudstyr, hudplejeprodukter, careprodukter, solplejeprodukter og kosttilskud m.v. kommer fra.

Hos Attainfit udvælger vi vores leverandører med omhu. Kravet for at blive leverandør er at produkterne skal være af en høj kvalitet, gennemtestet og afprøvet – både hos producenten, hos os og senere hos vores kunder.

I dag forhandler vi blandt andet sportsudstyr fra Livepro og liveup. Begge mærker repræsenterer et bredt udvalg af træningsrekvisitter til såvel det topprofessionelle segment som motionisten.

Kosttilskud – blandt andet proteinpulver, proteinbarer m.v. er blandt andre fra LinusPro. Linuspro er et dansk firma med kvalitetsprodukter som flere gange er blevet kåret som bedste smag af kunderne.

På hylderne hos Attainfit finder du også solplejeserien fra Nivea. Nivea er kendt for sine lækre solprodukter med solfaktor beskyttelse og aftersun – alle med plejende ingredienser som reducerer risikoen for hudskader forårsaget af solens UV-belysning.

Du finder også professionelle førstehjælpsprodukter fra Englands største producent og grossist Reliance Medical. Her finder du plastre, forbindsstoffer, håndsprit, kulde- og varmespray, vabelplastre og meget mere.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne eller pleje din krop og hud.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.