OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

BIOFREEZE

BIOFREEZE PRODUKTER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

VELKOMMEN TIL VORES SIDE OM BIOFREEZE PRODUKTER

BIOFREEZE produkter er en unik smertehelende serie, som anvendes verden over af tusindvis såvel private som professionelle behandlere til reducering af smerter.

HURTIG SMERTELINDRING

Biofreeze giver dig en hurtig smertelindrende virkning ved eksempelvis muskelømhed og smerter, hold i nakke og lænd, ledsmerter og visse former for gigtsmerter.

Dyrker du fx sport, og dine muskler føles ømme og stive, kan biofreeze hjælpe dig til, at du hurtigere kan genoptage din aktivitet. Produkterne fås både som en gel, spray og som en roll-on. De enkelte udgaver har samme virkning, men kan være yderst praktiske til forskellige formål. Spray fordeles hurtigt, og skal ikke masseres ind i huden. Derfor kan sprayflasken blandt andet være rigtig praktisk på områder, det er vanskeligt at nå. Roll-on kan være rigtig praktisk, at have liggende i tasken, sportstasken, i handskerummet eller eksempelvis i skuffen på jobbet. Tag hætten af og rul hen over det ømme område, og den lindrende virkning, starter med det samme.

BIOFREEZE OPTAGES HURTIGT I HUDEN OG ER LUGTFRI

Når du påfører Biofreeze på huden har den en velduftende lugt som dog hurtigt forsvinder og praktisk taget bliver lugtfri. Selve produktet optages hurtigt i huden og føles derfor behagelig at have på.

SÅDAN ANVENDER DU BIOFREEZE

Biofreeze påføres nemt og let på hudoverfladen enten som gel, roll-on eller spray. Efter påsmøringen opnås en kølende virkning som via sensoriske nervebaner formår at blokere/hæmme for smertesignaler eksempelvis fra overbelastet muskulatur således at disse signaler ikke når frem til hjernen.

Når hjernen hæmmes i at modtage smertesignaler fra en overbelastet muskulatur reduceres spændingerne i musklerne og omliggende væv.

Resultatet er større blodgennemstrømning i det belastede område og dermed forøget tilførsel af ilt og næring og bortskaffelse af affaldsstoffer.  Muskelvævet restituerer hurtigere og bringes tilbage til et normalt og velbalanceret niveau.

Disse unikke produkter anvendes både ved almindelige muskelsmerter, hævede ben, “hold” i nakken og ved overbelastet muskulatur – fx i forbindelse med idræt.

Biofreeze er derfor uundværlig for den aktive idrætsudøver.

LÆS MERE OM BIOFREEZE´ VIRKNING

Under vores artikler kan du læse artiklen “Hvordan virker Biofreeze?” og blive lidt klogere på hvordan produktet virker.

Se i øvrigt også vores isposer/muskel-is, kuldespray m.m. samt store udvalg af forskellige kvalitets sportstape og bandager med diverse kvalitets støttebind fra Liveup til albue, håndled, lænd, knæ og ankel.

SE VORES STORE UDVALG AF TRÆNINGSUDSTYR M.V.

Tjek ind på shoppen og se resten af vores udvalg af træningsudstyr, forskellige produkter til pleje af din krop plejeprodukter til muskler og hud og meget mere: Attainfit shoppen

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.