OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

LIVEUP

LIVEUP

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

VELKOMMEN TIL VORES SIDE MED LIVEUP PRODUKTER

Liveup er en af de helt store producenter af træningsudstyr som sælges worldwide. Liveup producerer træningsudstyr til den seriøse motionist som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet.

ALT I TRÆNINGSUDSTYR

Liveup producerer og sælger snart sagt alt i træningsudstyr. Eksempelvis kan nævnes stepbænke, træningselastikker, håndvægte, kettlebells, sjippetove, foam rollers, ABS træningsbolde, redondobolde, medicinbolde, træningsbænke og meget mere. Dyrker du yoga eller pilates finder du også yogamåtter, yogablokke, yogaringe m.m. Foruden træningsudstyr findes også en bred vifte af careprodukter som eksempelvis specialbind til forebyggelse og aflastning af udsatte led. I serien findes blandt andet håndledsbind, håndleds- og tommelfingerbind, albuebind, tennisalbuebind, knæbind, meniskbind og ankelledsbind.

Hos Attainfit finder du et bredt udvalg af ovennævnte produkter. Vi tager løbende nye produkter ind efterhånden som produkterne er gennemprøvet af vores træningsspecialister og vi kan se behovet blandt vores kunder.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.