OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

KOSTTILSKUD

KOSTTILSKUD

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

HVAD ER ET KOSTTILSKUD?

Velkommen til vores side med kosttilskud. Her på siden kan du købe forskellige slags ernæringstilskud til at supplere din daglige kost. Det kan fx være som tilskud i forbindelse med din træning eller for at sikre at din krop får den næring, vitaminer og mineraler den har behov for – både i dagligdagen, i perioder med intensiv træning, når du skal restituere og ellers for at holde din krop sund og rask.

På siden finder du proteintilskud i form af proteinpulver som opblandes i vand, mælk eller hvad du lige er til samt proteinbarer. Begge dele i forskellige smagsvarianter.

Desuden finder du både den traditionelle whey proteinpulver (valle protein), økologisk proteinpulver og så selvfølgelig en vegansk protein proteinpulver.

Desuden kan du finde kreatin og de – for muskelvækst vigtige BCAA aminosyrer.

HVAD KAN DU BRUGE ET KOSTTILSKUD TIL?

Alt afhængig af det enkelte kosttilskud så kan du anvende et kosttilskud til, at supplere de ingredienser der naturligt findes i en bred og varieret kost.

Men i nogle tilfælde – fx under udøvelse af sport, vægttræning, træning med krav til acceleration og kraftudløsning, længerevarende sport m.v. kan det være optimalt at supplere med et eller flere slags kosttilskud.

GIV DINE MUSKLER ADGANG TIL PROTEIN

Eksempelvis vil proteintilskud i form af pulver, proteinbarer o.l. være relevant til dig, der dyrker styrketræning. På den måde sikrer du dig, at dine muskler altid har adgang til proteiner, når der er behov for dem.

KREATIN KAN MEDVIRKE TIL ØGET PRÆSTATION

På samme måde vil tilskud af kreatin ofte være en god idé for at fremme muligheden for, at kunne præstere længere tid, ved kortvarige discipliner som vægtløftning, sprint m.v.

BCAA AMINOSYRER HJÆLPER DINE MUSKLER TIL HURTIG RESTITUTION

Træner du ofte og intensivt med det formål at opnå muskelvækst? I det tilfælde vil et tilskud af BCAA aminosyrer, kunne give dine musklerne lige præcis de vigtige aminosyrer (leucine, isoleucine og valine), som har essentiel betydning for reparation og vækst.

Kort fortalt så kan relevante kosttilskud bidrage til at øge din præstation – både under træningen og i forbindelse med konkurrence og lignende events.

Giver den rigtige ernæring – fx gennem kost til kosttilskud – dig mulighed for at træne mere intensivt og udvikle muskler og bindevæv i en positiv retning, vil du både kunne opnå større muskelmasse, større styrke, forbedret acceleration og eksempelvis springkraft.

HVAD INDEHOLDER ET KOSTTILSKUD

Som udgangspunkt dækker betegnelsen “kosttilskud” over en stor og bred vifte af forskellige produkter som kan spises med det formål at supplere den normale anbefalede kost. Kost-tilskud er altså som navnet siger IKKE en erstatning for en normal sund og nærende kost, men et tilskud eller supplement​​

Kosttilskud kan eksempelvis indeholde vitaminer, mineraler og sporstoffer, forskellige plantedele, animalske ingredienser, mineralske ingredienser eller opkoncentrerede stoffer. Dette kan eksempelvis være fiskeolier og koncentrerede n-3 fedtsyrer (Omega-3). De kan også indeholde andre næringsstoffer, som fx er kemisk fremstillet.

Selve begrebet “kosttilskud” dækker altså både over den klassiske vitamin- og mineralpille som de fleste kender fra deres dagligdag. Men kosttilskud men kan fx også være fiskeolier eller produkter med plantestoffer såsom hyben eller hvidløg.

ET KOSTTILSKUD SKAL HAVE EN PÅVIRKNING AF KROPPEN

For alle kost-tilskud gælder, at de skal indeholde vitaminer, mineraler eller visse andre stoffer med ernæringsmæssig og/eller fysiologisk virkning.

Et kosttilskud der ikke har nogen virkning, må altså ikke sælges som kosttilskud. Indholdet af vitaminer og/eller mineraler eller andre stoffer skal derfor forekomme i en mængde, der er nok til at påvirke kroppen ernæringsmæssigt og/eller fysiologisk.

Kosttilskud skal markedsføres i mindre, afmålte mængder. Det kan fx være i form af piller, kapsler, væsker eller pulver med en angivelse af den anbefalede daglige dosis.

HURTIG LEVERING PÅ 1-3 HVERDAGE

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med, at få de rigtige byggesten til dine muskler. Fragten er fri når du handler for over kr. 399!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.