OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

MUSKELOPBYGNING

MUSKELOPBYGNING

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

OPNÅ OPTIMAL MUSKELOPBYGNING MED KOSTTILSKUD

Optimal muskelopbygning er afhængig af flere faktorer. Som noget naturligt for, at du kan opbygge en stærk og stor muskelmasse, er selvfølgelig tilstrækkeligt med træning – og god teknik. Men også hvile hører til, en af de vigtige faktorer. I modsætning til hvad mange tror, så bygges muskler ikke større og stærkere, mens man træner. Det gør de kun, når du hviler. Derfor er tilstrækkelig hvile mellem dine træningspas vigtigt for muskelvækst.

KOSTEN ER EN VIGTIG FAKTOR FOR MUSKELVÆKST

Sidst men absolut ikke mindst så indgår kost og ernæring som en meget vigtig faktor for, at du kan opnå en effektiv og optimal muskelopbygning. Med den rigtige kost og ernæring – som blandt andet omfatter makronæringsstofferne kulhydrat, fedt og protein, vitaminer og mineraler tilføres dine muskler alt det, de har brug for. Kulhydrat, fedt og protein er blandt andet det brændstof, der kræves for at drive alle processer i kroppen – også i musklerne.

Vitaminerne er vigtige komponenter i funktionen af alle enzymer i kroppen. Mens mineraler både fungerer som byggesten i kroppen (blandt andet i tænder og knogler) og som uundværlige komponenter i vitaminerne og dermed deres funktion.

Men proteiner fungerer foruden som brændstof, også som aldeles vigtige komponenter over alt i din krop.  Protein indgår i vores væv og organer overalt i kroppen, med utallige funktioner. Blandt andet virker protein som byggesten, katalysatorer, transportører, signalstoffer, kamptropper og modtagermolekyler. Desuden virker proteiner som motor for bevægelse (blandt andet i vores muskler).

FÅR DU NOK ESSENTIELL AMINOSYRER?

Der findes flere end 20.000 forskellige proteiner i kroppen med hver deres specifikke funktion. De enkelte proteiner er opbygget af aminosyrer. Hver enkelt protein er sammensat i DNA forudbestemte rækkefølger afhængig af deres funktion. Der findes i alt 21 forskellige aminosyrer. De 13 af disse kan vores organisme selv producere, mens de sidste 8 skal tilføres udefra gennem kosten. Derfor betegnes disse, for såkaldte essentielle aminosyrer. I vores muskelvæv er alle aminosyrer repræsenteret i proteinerne – også de 8 essentielle. Men det interessante er at ud af de 8 er specielt 3 tilstede i muskelvævet, leucine, isoleucine og valine. På grund af deres molekylære forgrenede sammensætning, kaldes de også for forgrenede aminosyrer. Eller på engelsk, BCAA aminosyrer (Branched Chain Amino Acids).

TRÆNER DU INTENSIVT, SÅ KAN TILSKUD AF BCAA VÆRE EN GOD IDÉ

Spiser du generelt sundt, bredt – og nok i forhold til den fysiske aktivitet du udøver, ja så får du som udgangspunkt det, din krop og muskler har behov. Også disse 3 essentielle forgrenede aminosyrer. Men træner du ofte og intensivt, og gerne vil opnå nogle synlige resultater kan der være behov for, at du supplerer din normale kost med kosttilskud af forskellig art. Ikke mindst med et tilskud af BCAA aminosyrer. Studier viser, at har musklerne adgang til leucine, isoleucine og valine aminosyrerne under træning, restituerer musklerne hurtigere. Og samtidig med mindre ømhed efter træningen. Resultatet er alt andet lige større muskelvækst.

KREATIN

Kreatin er et helt naturligt forekommende stof som i musklerne i stor grad, er lagret som kreatinfosfat. Kreatinfosfat har afgørende betydning for dine musklers evne til at arbejde. Som udgangspunkt har langt de fleste nok med kreatinfosfat i musklerne til, at musklerne kan arbejde optimalt. Men træner du meget intensivt med stor kraftudfoldelse, fx i forbindelse med vægtløftning, kan musklerne i korte perioder komme i mangel på fosfat. Det kan betyde, at du har mindre power i dine muskler til den sidste repetition i hvert sæt. Summa summarum betyder det, at du derfor løfter mindre kilo samlet på et enkelt træningspas. Omvendt, er der nok kreationfosfat til stede, vil du måske være i stand til at tage 1-2 ekstra repetitioner for hvert sæt. Samlet antal kilo du løfter, har stor betydning for dine musklers evne til at vokse. Af samme årsag kan det derfor være en idé at overveje indtag af kreatin i perioder, hvor du udfører tung og intensiv træning.

Læs mere om BCAA aminosyrer og kreatin under de enkelte produkter.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit kosttilskud og træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så er du hurtigt i gang med at træne og give dine muskler de rigtige næringsstoffer til muskelvækst.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.