OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

BCAA AMINOSYRER

BCAA AMINOSYRER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

GIV DINE MUSKLER DE BCAA AMINOSYRE BYGGESTEN DE HAR BRUG FOR!

Er dit mål at bygge større og stærkere muskler, kan et tilskud af de vigtige BCAA aminosyrer formentlig være et godt valg for dig.

BCAA aminosyrer er de essentielle forgrenede aminosyrer, som udgør en stor del af dine musklers aminosyre-byggesten. Derfor er de specielt vigtige for dig, der dyrker intensiv sport fx vægtløftning, styrketræning/fitness og andre sportsaktiviteter, som nedbryder musklerne.

Med tilstrækkeligt af BCAA aminosyrerne til stede når du træner og lige efter, at du har afsluttet din træning, går du hurtigere fra en katabol (nedbrydende) fase til en anabol (opbyggende) fase. Alt andet lige betyder det, at du hurtigere når dit mål om større og stærkere muskler.

SÅDAN DOSERER DU BCAA KOSTTILSKUDDET

Tag 6 gram pulver og opløs det i 300 ml vand eller hvad du foretrækker at opblande det med. Ryst shakeren i 15-20 sekunder og opløsningen er færdig.

Læs mere om de vigtige aminosyrer længere nede…

DINE MUSKLER BESTÅR AF AMINOSYRER

Proteinerne er bygget af aminosyrer, og derfor er dit behov for proteiner i virkeligheden et behov for aminosyrer. Mennesket består af flere end 20.000 forskellige proteiner, og hver især er de opbygget af aminosyrer sammensat i en genetisk bestemt rækkefølge afhængig af deres funktion. Du har proteiner hvis funktion er som byggesten, katalysatorer, transportører, signalstoffeer, kamptropper, modtagermolekyler og motor for bevægelse (kontraktioner i musklerne). Af aminosyrer har vi 20 forskellige. Af disse er de 8 essentielle, hvilket betyder at vores organisme ikke selv er i stand til at danne dem. Vi skal derfor have disse essentielle aminosyrer tilført udefra gennem kosten.

BCAA (Branched Chain Amino Acids)

Igen, af de 8 essentielle aminsyrer indgår de 3 leucin, isoleusin og valine som vigtige bestanddele i dit muskelvæv. På grund af deres kemiske sammensætning betegnes disse “forgrenede” aminosyrer eller på engelsk Branched Chain Amino Acids (BCAA). BCAA aminosyrerne får du også i eksempelvis proteinpulver, proteinbarer og almindelige fødevarer, men hvis du træner med høj intensitet og ønsker hurtig restitution og større muskelvækst, er BCAA aminosyrerne vigtige for dig. Derfor kan du med fordel indtage et tilskud af dette produkt med koncentrerede mængder BCAA i de perioder hvor du træner ofte og tungt.

ANDRE FORDELE AF BCAA TILSKUD

Studier har vist at indtag af BCAA aminosyrer kan mindske muskelømhed relateret til træning. Denne ømhed betegnes DOMS (Delayed Onset Muscle Soreness). DOMS som typisk opstår 12-24 timer efter et hårdt træningspas er udløst som følge af mikrotraumer i muskelvævet. Med BCAA vil musklerne hurtigere og i større mængde blive tilbudt de nødvendige 3 aminosyrer leucin, isoleusin og valine. I Linuspro Pure Aminosyrer får dine muskler lige præcis de 3 aminosyrer de har brug for.

HURTIG LEVERING PÅ 1-3 HVERDAGE

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at give dine muskler de bedste betingelser for muskelvækst når du træner. Fragten er fri når du handler for over kr. 399!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.