OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

PRE-WORKOUT

PRE-WORKOUT | PWO

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

BOOST DIN ENERGI OG OPTIMER DIN TRÆNING MED PRE-WORKOUT TILSKUD

Velkommen til vores side med Pre-Workout produkter. På siden her finder du produkter, som både giver din krop og muskler et ekstra tilskud af brændstof til din træning nu og her, samt vigtige aminosyrer til opbygningen af dine muskler.

UNDGÅ AT GÅ KOLD UNDER DIN TRÆNING

Langt de fleste der træner regelmæssigt, og med høj intensitet har prøvet at gå “kold” under træningen. Når kroppen er i underskud af energi, mister du både evnen til at præstere fysisk samtidig med at din evne til, at koncentrere dig reduceres.

Samlet betyder det, at din træning mister kvalitet samtidig med, at din evne til fx at løfte tungt eller på anden måde træne/konkurrere optimalt reduceres. Resultatet er et generelt dårligere og utilfredsstillende udbytte af din træning.

Når du sammen med en i øvrigt tilstrækkelig, sund og varieret kost, indtager et Pre-Workout tilskud, optimerer du dine muligheder for at gennemføre dit træningspas med tilfredsstillende resultat.

Pre-Workout kosttilskuddet indtager du ca. 30 minutter før din træning, så de vigtige ingredienser kan nå at blive optaget, inden du påbegynder din træning.

PRE-WORKOUT INDEHOLDER VIGTIGE INGREDIENSER FOR MUSKELOPBYGNING

Udover de 3 essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin, indeholder produkterne flere velkendte og veldokumenterede komponenter, som er med til at øge dit energi niveau og koncentrationsevne gennem hele dit træningspas.

VIGTIGE BCAA AMINOSYRER

BCAA er betegnelsen for 3 essentielle forgrenede aminosyrer, leucin, isoleucin og valin. Proteinerne i din krop er bygget af i alt 20 forskellige aminosyrer. Af disse betegnes de 9 som essentielle, hvilket betyder, at kroppen ikke selv er i stand til selv at producere dem, men skal have dem tilført udefra gennem føden. Af disse 9 er specielt de 3 førnævnte aminosyrer vigtige for musklerne og dermed for din evne til, at opbygge større og stærkere muskler.

BETA-ALANIN

Beta-alanin er en vigtig aminosyre, som blandt andet er med til at neutralisere mælkesyre i hårdtarbejdende muskler. Aminosyren danner vi selv i vores lever, og den betegnes derfor som en ikke-essentiel aminosyre.

Studier viser dog at indtag af kosttilskud med beta-alanin, kan øge muskeludholdenhed og dermed medvirke til at optimere din sportslige præstation på flere områder.

Beta alanin er kendt for at booste energiniveauet under træning. Indirekte er denne aminosyre – blandt andet ved at medvirke til at reducere dannelsen af mælkesyre, blandt andre årsag til at du kan arbejde intens lidt længere. Eksempelvis ved at du kan tage et par ekstra repetitioner, når du styrketræner eller du kan løbe, cykle eller ro lidt længere tid med højere intensitet.

KOFFEIN

Helt almindeligt kendte varer som kaffe og te indeholder stoffet koffein. Helt basalt er koffein et forsvarsmiddel, flere planter besidder for at kunne forsvare sig mod skadelige insekter.

Stoffet er derfor i planteverdenen en form for et giftstof mod insekter og andre skadelige mikrober. Heldigvis er den menneskelige organisme mere modstandsdygtig overfor det skadelige i stoffet.

Koffein er derimod for mennesker et effektivt energi stimulerende middel, som giver os mange fordele. Blandt de mange er Koffein mest kendt for sin opkvikkende effekt, og er derfor klassificeret som en ”Nootropic”.

Nootropics er stoffer, kosttilskud og andre stoffer, der hævdes at forbedre den kognitive funktion, især udøvende funktioner, hukommelse, kreativitet samt motivation hos almindelige raske individer.

Det betyder at koffein primært stimulerer hjernen og dens kognitive funktioner.

SUND KOST OG TILSKUD AF PRE-WORKOUT KAN OPTIMERE DINE RESULTATER

Med indtag af et PWO får dine muskler et ekstra gear, når du træner med høj intensitet. På den korte bane betyder det, at dine muligheder for at træne mere effektivt øges, og at du på den lange bane opnår bedre resultater. Dvs. øget muskelvækst og styrke eller bliver lidt hurtigere og mere udholdende.

HURTIG LEVERING PÅ 1-3 HVERDAGE

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at træne, under de bedste betingelser for muskelvækst. Fragten er fri når du handler for over kr. 399!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.