OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

PROTEINBARER

PROTEINBARER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

PROTEINBARER – DET PERFEKTE MELLEMMÅLTID

Protein er en kilde til et hurtig mellemmåltid, når tiden er knap, eller det ikke er muligt at tilberede et egentligt måltid.

Protein er en vigtig del af vores kost, og indgår som et af de 3 makronæringsstoffer (kulhydrat, fedtstoffer og protein). Foruden at protein indgår i en del af vores vigtige energiomsætning, så er protein essentielt i forhold til at reparere, vedligeholde og – ikke mindst, bygge muskelmasse. Tilskud af protein er derfor anvendt – og har i utallige år været det af sportsudøvere over hele verden for, at sikre at de rigtige næringsstoffer er til stede, når musklerne har behov for protein.

Protein indgår i alle fødevarer, både de animalske såvel som de plantebaserede. En sund, bred og nærende kost, vil derfor i mange tilfælde, kunne tilfredsstille proteinbehovet hos de fleste. Vi mennesker har desværre ikke noget depot for ekstra protein, og derfor kan der være perioder, hvor vi med fordel kan indtage et måltid indeholdende protein. Det kan eksempelvis være efter træning, inden sengetid og igen om morgenen. På den måde undgår vi, at vores muskelvæv går fra en anabol (opbyggende) til en katabol (nedbrydende) fase. I disse tilfælde kan en proteinbar være et rigtig godt valg.

BREDT UDVALG AF PROTEINBARER

Hos Attainfit kan du købe forskellige proteinbarer, med forskellige smage og – selvfølgelig, også økologiske og veganske. Du kan eksempelvis få en sprød karamel, blåbær og hvid chokolade, peanut og mælkechokolade (økologisk), hindbær og mørk chokolade (økologisk) samt en vegansk proteinbar med chokolade.

HURTIG LEVERING PÅ 1-3 HVERDAGE

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at optimere din sportsernæring. Fragten er fri når du handler for over kr. 399!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.