OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

ØKOLOGISKE PROTEINBARER

ØKOLGISKE PROTEINBARER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

ØKOLOGISKE PROTEINBARER – TIL DIG DER SÆTTER EKSTRA PRIS PÅ MILJØET

En økologisk proteinbar er en genvej til et hurtig mellemmåltid, når der er for lidt tid lige nu og her, eller du måske blot ikke har mulighed for at tilberede dig et egentligt økologisk måltid.

Protein er en vigtig del af vores kost, og er et af de 3 makronæringsstoffer (kulhydrat, fedtstoffer og protein). Protein er en brændstofkilde akkurat som kulhydrat og fedt), men protein er desuden helt essentielt i forhold til at reparere, vedligeholde og – ikke mindst, bygge muskelmasse. Tilskud af protein er derfor anvendt – og har i utallige år været det af sportsudøvere over hele verden for, at sikre at de rigtige næringsstoffer er til stede, når musklerne har behov for protein.

Protein indgår stort set i alle vores forskellige fødevarer, både de animalske såvel som de plantebaserede. En god sund, bredt funderet og nærende kost, vil derfor i de fleste tilfælde, kunne tilfredsstille proteinbehovet hos de fleste. Omvendt har vi mennesker desværre ikke noget egentligt proteinlager vi kan hente fra når det er krævet. Derfor kan der være perioder, hvor vi med fordel kan indtage et måltid indeholdende protein. Det kan eksempelvis være efter din træning, inden du går i seng og igen om morgenen. På den måde undgår du, at dit muskelvæv går fra en opbyggende/anabol til en nedbrydende/katabol tilstand. I disse tilfælde kan en økologisk proteinbar være et rigtig godt valg.

ØKOLOGI – ET VALG OM AT PASSE PÅ OS SELV OG NATUREN

LinusPro proteinbarer er lavet af økologiske råvarer, og er 100 % økologiske. De indeholder alt det du har brug for så du – også med det hurtige mellemmåltid – kan holde en sund og varieret kost.

Når man taler om økologi så drejer det sig om fremstillingsmetoder og anvendelse af råvarer som er fri for sprøjtemidler og forskellige uønskede tilsætningsstoffer. I vores økologiske proteinbarer er vallen udvundet fra økologisk mælk. Dvs. mælk fra køer der bliver fodret med økologisk foder og har glæden af at komme på græs i sommerhalvåret.

Alt i alt gavner dit valg af økologi og købet af økologiske proteinbarer dig, naturen og dyrene. Uden at du på nogen måde går på kompromis med virkningen. Økologiske proteinbarer giver dig akkurat de samme fordele som alle andre valle proteinbarer. Du har bare truffet et bevidst valg om at leve lidt sundere og skåne miljøet samtidig.

Udover proteinbarer så finder du også i vores økologiske sortiment økologisk proteinpulver.

BREDT UDVALG AF PROTEINBARER

Hos Attainfit kan du købe forskellige proteinbarer, med forskellige smage og – selvfølgelig, også ikke-økologiske og veganske. Du kan eksempelvis få en sprød karamel, blåbær og hvid chokolade, peanut og mælkechokolade (økologisk), hindbær og mørk chokolade (økologisk) samt en vegansk proteinbar med chokolade.

HURTIG LEVERING PÅ 1-3 HVERDAGE

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at give dine muskler de proteiner de har brug for. Fragten er fri når du handler for over kr. 399!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.