OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

VEGANSKE PROTEINBARER

VEGANSKE PROTEINBARER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

VEGANSKE PROTEINBARER TIL DIG DER IKKE SPISER ANIMALSK

I modsætning til manges opfattelse så indeholder veganske proteinbarer akkurat alle de aminosyrer, som du og din krop har behov for når, du skal opbygge og vedligeholde dine muskler.

STADIG FLERE FORETRÆKKER AT LEVE VEGANSK

Der er en stigende tendens til, at flere i dag vælger at spise og leve vegansk. Det gælder også seriøse atleter indenfor alle typer af idrætsgrene. Også når det kommer til sportsdiscipliner, hvor der kræves stor styrke som eksempelvis tung vægtstyrkeløftning, fitness, crossfit og lignende, spiser et stigende antal atleter vegansk.

For dig der af den ene eller anden årsag har fravalgt animalske produkter, eller dig der eksempelvis ikke tåler mælkeprodukter, og af den årsag ønsker at spise laktosefrit, er vegansk protein en god løsning.

BRUG VEGANSKE PROTEINBARER SOM ET SUNDT MELLEMMÅLTID

Til det hurtige mellemmåltid eller til restitutionsmåltider kort tid efter træning er en veganske proteinbar oplagt. Proteinbarerne giver dig de vigtige aminosyrer, som dine muskler netop har brug for efter et intensivt træningspas. Aminosyrer (proteiner) skal indtages senest 30 minutter efter din træning. På dette tidspunkt er dine celler mere modtagelige for vigtige næringsstoffer som protein og kulhydrat. Så vær opmærksom på at indtage 0,25 gram protein og 1-1,25 gram kulhydrat pr. kilo legemsvægt.

På den måde sikrer du dig, at dine muskler hurtigere går fra en nedbrydende til en opbyggende fase, så dine muskler har de bedste betingelser for muskelvækst.

VEGANSK PROTEIN ER LIGE SÅ EFFEKTIVT SOM VALLEPROTEIN 

Tidligere var ernæringsfaglige enige om, at det ikke umiddelbart var muligt at få opfyldt sine behov for de essentielle aminosyrer, hvis man havde valgt at spise vegansk.  I så fald var det ekstremt vigtigt at spise meget bredt og varieret af det “grønne”. På samme måde mente man ikke, at den plantebaseret protein generelt kunne leve op til andre proteinholdige produkter som eksempelvis protein fremstillet af valle. Det gjaldt både virkning og smagen af produkterne.

Dette er ikke længere opfattelsen.

Du kan nu om dage sagtens spise produkter udvundet af vegansk protein og stadig opbygge og vedligeholde dine muskler – helt uden at skulle spise kødprodukter.

De veganske proteinbarer du kan købe gennem Attainfit, lever op til alle andre konventionelle (animalske) proteinholdige barer, i forhold til kvalitet, smag og tekstur.

Derudover er de plantebaserede proteinbarer stopfyldt med vigtige vitaminer, mineraler, kostfibre, n-3 fedtsyrer (omega-3), mælkesyrebakterier og grønne tilskud (bedre kendt som green powders). Produkterne er selvfølgelig også 100% laktosefri.
Med andre ord, så får du et ægte kvalitetsprodukt, når du spiser en vegansk proteinbar fra Attainfit. Et kvalitetsprodukt som på ingen måde begrænser dine mål og resultater i forhold til, at bygge større muskler.

OPNÅ STØRRE OG STÆRKERE MUSKLER MED PLANTEBASEREDE (VEGANSKE) PROTEINPRODUKTER

Få det optimale ud af din træning med veganske proteinbarer og proteinpulver. Med det rette indtag af protein fordelt over dagen, sikrer du dig de bedste betingelser for at få de resultater, du ønsker dig.

Husk også vegansk proteinpulver, BCAA aminosyrer og Kreatin.

Se alle vores kosttilskud

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan få det bedste ud af din træningsindsats.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.