OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

PROTEINPULVER

PROTEINPULVER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

FORØG DINE RESULTATER MED TILSKUD AF PROTEINPULVER

Proteinpulver kan være en rigtig effektiv metode for dig til at sikre, at dit muskelvæv får tilført tilstrækkeligt med protein til at bygge og vedligeholde din muskelmasse. Specielt vil tilskud af protein kunne medvirke til, at din krop får tilført den mængde protein, den har behov for på de rigtige tidspunkter.

DIN KROP HAR INTET LAGER FOR PROTEINER

I modsætning til fedt og kulhydrat, som vi har lagerkapacitet til, så har vi ingen lagre til “reserveaminosyrer” (læs længere nede om aminosyrer). Dvs. at vi er nødt til at tilføre proteiner jævnt fordelt over dagen, så aminosyrerne er til stede, når kroppen har brug for eksempelvis at genopbygge beskadiget muskelvæv efter et hårdt træningspas eller til egentlig muskelvækst. Husk derfor at dine hovedmåltider såvel som mellemmåltider bør indeholde protein – enten i kosten eller som proteintilskud (proteinpulver, proteinbarer etc.)

PROTEIN I DINE RESTITUTIONSMÅLTIDER

Specielt efter din træning skal du være opmærksom på at få både protein og kulhydrat. Kulhydrat (pasta, ris, kartofler, brød, m.v.) for hurtigt at få opfyldt dine glykogenlagre med energi og – ikke mindst, for at stoppe degradationen af dit muskelvæv efter et hårdt træningspas. Kulhydrat udløser nemlig insulin, og insulin bremser nedbrydningen af dit muskelvæv og får dermed dine muskler til meget hurtigere at gå fra en nedbrydende fase (katabol) til en opbyggende fase (anabol). Dit restitutionsmåltid bør indtages umiddelbart efter afsluttet træning – dvs. indenfor maksimalt 30 minutter. Foruden kulhydrat er protein vigtigt på dette tidspunkt. Protein bør indtages i størrelsesordenen 0,25 gram pr. kg kropsvægt.

PROTEININDTAG FØR SENGETID

Vær opmærksom på at der ofte går mange timer fra det sidste måltid er indtaget om aftenen, til du står op næste dag og indtager dit første måltid. I løbet af natten vil dit mave-/tarmsystem løbe tør for næringsstoffer – blandt andet aminosyrer. Din krop vil på dette tidspunkt gå fra en anabol til en katabol fase. I denne fase begynder din krop at hente glykogen (kulhydrat) fra din lever eller fedt fra dine fedtdepoter for at skaffe energi til de mange forskellige biologiske processer. Men aminosyrer (proteiner) til bl.a. at reparere dine muskler kan den kun skaffe ved at hente dem fra andet muskelvæv. Sørg derfor for – specielt i perioder hvor du træner ofte og intensivt – at indtage et let måltid sent om aftenen indeholdende protein. Og igen næste morgen når du vågner.

KØB DIT PROTEINPULVER HOS ATTAINFIT

Hos Attainfit forhandler vi kun det allerbedste proteinpulver som indeholder de ingredienser du og dine muskler har behov for før, under og efter din træning.

Du kan både få den velkendte valle protein / whey proteinpulver, såvel som du kan få økologisk proteinpulver. For dig der er veganer, har vi selvfølgelig også vegansk proteinpulver, så du trygt kan indtage dit proteinpulver (og proteinbarer) uden bekymring.

Du kan få de forskellige udgave med forskellige smagsvarianter, så du både får tilført de næringsstoffer, du har behov for samtidig med, at du kan nyde netop din smagsfavorit.

HVAD ER PROTEIN?

Betegnelsen protein stammer fra det græske ord “proteion”. Proteion betyder “det vigtigste” og fortæller derved at proteiner er livsvigtige for vores kroppe og dermed for livet.

Proteiner er meget højmolekylære organiske forbindelser – sammensat af kæder på flere end ca. 60 og helt op til flere hundrede tusinde aminosyrer. Rækkefølgen af de sammensatte aminosyrer i kæden har betydning for forskelle i de enkelte proteiners funktion.

Proteiner er derfor i virkeligheden sammenkædede aminosyrer. På samme måde kan siges at behovet for protein derfor egentlig er et behov for aminosyrer.

DER FINDES 20 AMINOSYRER – DE 9 ER ESSENTIELLE

Der findes omkring 20 forskellige aminosyrer. Af disse er de 9 såkaldte essentielle. Det betyder at kroppen ikke selv er i stand til at danne disse, og derfor skal få have dem tilført udefra gennem kosten.

De essentielle aminosyrer er histidin, methionin, valin, isoleucin, leucin, phenylalanin, threonin, tryptophan og valin.

For musklerne er specielt de 3 såkaldte forgrenede aminosyrer (BCAA aminosyrer) vigtige for vedligeholdelse, reparation og muskelvækst.

Proteinerne vi indtager gennem kosten bliver under fordøjelsen spaltet til enkelte aminosyrer, og ud fra disse vil kroppen selv danne præcis de proteiner den har brug for. I et menneske er der eksempelvis flere end 50.000 forskellige proteiner. Protein indgår i vores væv og organer overalt i kroppen med utallige funktioner. Proteiner fungerer eksempelvis som byggesten, katalysatorer, transportører, signalstoffer, kamptropper, modtagermolekyler, motor for bevægelse etc.

KØB DIT PROTEINPULVER HOS ATTAINFIT

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt kan komme i gang med at træne samtidig med, at du giver dine muskler optimale betingelser for at vokse og restituere.

Når du handler for minimum 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.