OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

ØKOLOGISK PROTEINPULVER

ØKOLOGISK PROTEINPULVER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

TAG STILLING MED ØKOLOGISK PROTEINPULVER

Økologisk proteinpulver er for dig, der ønsker, at give din krop det den har brug for uden at sætte et negativt aftryk på naturen.

STADIG FLERE KØBER ØKOLOGISK

Rigtig mange forbrugere i dag er bevidste forbrugere. Vi ønsker at forbruge uden at sætte for stort aftryk på naturen og klimaet. Derfor er efterspørgslen på økologiske produkter tilsvarende stigende – også i forhold til proteinpulver.

Hvis du derfor tidligere måske har fravalgt proteinpulver på grund af tilsætningsstoffer, eller fordi du kun handler organisk, er vores økologiske valle proteinpulver den helt rigtige løsning for dig.

ØKOLOGISK PROTEINPULVER GIVER SAMME FORDELE

Vores økologiske proteinpulver har de samme fordele som den klassiske valle protein, men er lavet i en økologisk og smagsneutral udgave.

Med økologisk proteinpulver kan du få del i alle de velkendte fordele, som ekstra protein har – uden at gå på kompromis med dine øko principper.

Derfor kan du nu få maksimalt udbytte af din træning med proteinpulverets muskelopbyggende og vedligeholdende virkning.

Hos Attainfit sætter vi en ære i at tilbyde høj kvalitet til alle vores kunder. Derfor har vi foruden et udvalg af økologiske produkter også vegansk proteinpulver til de træningsglade mennesker, som holder kosten helt fri for animalske produkter.

VI HAR STOR FOKUS PÅ HØJ KVALITET

Når vi tilbyder dig økologisk proteinpulver får du et 100 % økologisk proteinpulver med flere fordele. Eksempelvis er hele 80 % af indholdet i vores økologiske kvalitetsprotein af vallekoncentrat.

Valle er en væske, der indholder valleprotein, protein bidrager og vedligeholder muskelmasse. Foruden vallen indeholder proteinpulveret laktose og mineraler.

Under produktionen er anvendt skånsomme behandlingsmetoder, som bevarer næringsstoffernes biologiske funktion – og giver et kvalitetsprodukt til vores kunder.

Økologisk valle proteinpulver er et oplagt valg for langt de fleste, som ønsker muskelopbygning og vedligeholdelse efter træning og motion.

Uanset om du er superatlet og træner ofte og med høj intensitet eller måske blot træner et par gange i ugen, kan du supplere træningen med økologisk proteinpulver.

INDTAG AF ØKOLOGISK PROTEINPULVER

Vi har ingen depoter for proteiner, og skal derfor have protein tilført gennem kosten fordelt over dagen.

For at sikre at du har tilstrækkeligt med protein (aminosyrer) til din træning, bør du indtage fødevarer med protein – fx økologisk proteinpulver, 1-2 timer før din træning. På den måde kan din krop nå at optage og omsætte proteinet.

For at sikre at du har nok energi til din workout kan du evt. indtage et pre-workout produkt ca. 30 minutter før starten på dit træningspas.

Senest en halv time efter din træning bør du indtage et måltid som består af både kulhydrat og protein. Dette restitutionsmåltid bør indeholde ca. 0,25 gram protein pr. kilo legemsvægt.

Proteinpulver skal nemlig ikke forveksles med et energiprodukt eller pre-workout produkt.

Følger du disse råd, sørger du altså for at få det optimale ud af din styrketræning. Derudover er et jævnt fordelt proteinindtag gennem dagen også en god måde at sikre vedligeholdelse såvel som udvikling af muskelmasse.

SMAGSNEUTRAL ER LIG MED STORE MULIGHEDER 

Vores økologisk Proteinpulver er smagsneutralt. Du kan derfor bruge det i alt fra friske smoothies til lækkert bagværk. Det giver altså produktet en høj anvendelighed og sikrer, at det aldrig bliver trættende for dig at supplere din kost med ekstra protein.

En hurtig og nem måde at bruge økologisk protein i bagværk på er med de populære proteinpandekager.

Men mulighederne er mange flere end pandekagerne. Prøv fx at tilsætte i pulveret når du bager “rigtige” kager som eksempelvis bananbrød eller blåbærmuffins. På den måde får du både en velsmagende kage og en kage der er meget sundere.

Det økologiske pulver kan også blot drikkes med vand. Hvis du ikke er til den neutrale smag, kan du med fordel anvende væske med smag eller vand/mælk, hvor du eksempelvis tilsætter kakaopulver eller vanilje. Det er en hurtig løsning, som hverken koster tid eller sønderligt mange kalorier.

KØB DIT PROTEINPULVER HOS ATTAINFIT

Hos Attainfit forhandler vi kun det allerbedste proteinpulver som indeholder de ingredienser du og dine muskler har behov for før, under og efter din træning.

Du kan foruden den økologiske udgave få den almindelige velkendte valleprotein / Whey proteinpulver. For dig der er veganer, har vi selvfølgelig også vegansk proteinpulver, så du trygt kan indtage dit proteinpulver (og proteinbarer) uden bekymring.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRIT FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne samtidig med at du giver dine muskler de bedste betingelser for reparation, vedligeholdelse og muskelvækst.

Når du handler for minimum 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.