OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

VEGANSK PROTEINPULVER

VEGANSK PROTEINPULVER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

BYG MUSKELMASSE MED VEGANSK PROTEINPULVER

Vegansk proteinpulver indeholder alle de aminosyrer som din krop har behov for til at opbygge og vedligeholde dit muskelvæv.

FLERE VÆLGER AT LEVE VEGANSK

Stadig flere vælger at spise og leve vegansk – også seriøse atleter indenfor mange forskellige idrætsgrene. Selv indenfor tung styrketræning, crossfit og lignende discipliner spiser et stigende antal vegansk.

For dig der af den ene eller anden årsag fravælger animalske produkter eller dig der måske ikke tåler mælkeprodukter og derfor ønsker at spise laktosefrit er vegansk proteinpulver løsningen.

Vegansk proteinpulver findes i flere varianter – eksempelvis sojaprotein, risprotein, hampeprotein og ærteprotein.

VEGANSK PROTEINPULVER ER LIGE SÅ EFFEKTIVT SOM VALLEPROTEIN 

Inden for ernæringslæren var forståelsen tidligere at man ikke kunne få sit behov for de essentielle aminosyrer opfyldt hvis man spiste vegansk. I så fald skulle man i hvert fald spise meget bredt og varieret. På samme måde anså man ikke plantebaseret proteinpulver for at kunne leve op til andre produkter som eksempelvis protein fremstillet af valle – både i forhold til virkning men også i forhold til smagen.

Dette er dog ikke tilfældet længere.

I dag kan du uden problemer indtage vegansk protein og stadig opbygge og vedligeholde dine muskler uden at skulle indtage kød.

Den veganske proteinpulver du kan købe gennem Attainfit har flere rigtig gode kvaliteter, smag, teksturen og muligheden for at blande produktet op efter dine ønsker og behov.

Derudover er det plantebaserede pulver stopfyldt med vigtige vitaminer, mineraler, kostfibre, n-3 fedtsyrer (omega-3), mælkesyrebakterier og grønne tilskud (bedre kendt som green powders). Derudover er produkterne 100% laktosefri.
Med andre ord, så er du sikker på at købe et ægte kvalitetsprodukt. Et kvalitetsprodukt som på ingen måde hæmmer dine træningsresultater – tværtimod.

FORØG DIN MUSKELMASSE MED PLANTEBASERET (VEGANSK) PROTEINPULVER

For at få det optimale ud af styrketræningen er det vigtigt at vælge det rigtige proteinpulver. Om pulveret har et par ekstra gram lysin eller ej (en slags syre, der findes i især vegetarprodukter, som kommer i forskellige mængder afhængig af produktet), vil ikke påvirke hverken træningen eller opbygningen af muskelmassen – hverken hos den professionelle atlet eller hos almindelige personer, som træner på regelmæssig basis.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt kan komme i gang med at træne samtidig med, at du tilbyder dine muskler de bedste betingelser for optimal muskelvækst, reparation og vedligeholdelse.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.