OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

WHEY PROTEINPULVER

WHEY PROTEINPULVER (VALLE PROTEIN)

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

FÅ DET OPTIMALE UD AF DIN TRÆNING MED WHEY PROTEINPULVER

Whey proteinpulver eller på dansk “valle proteinpulver” er et velkendt kosttilskud som gennem årtier er gennemprøvet og testet af millioner af sportsudøvere over hele verden.

Forarbejdet valle protein i pulverform tilfører din krop og muskler alle de aminosyrer – herunder de 9 essentielle, du har brug for til at reparere, vedligeholde og opbygge muskelmasse. Produktet er derfor yderst anvendeligt til muskelvækst uanset om du er professionel bodybuilder eller dyrker din sport mere på motionsplan.

PROTEINPULVER FÅS OGSÅ I ØKOLOGISK OG VEGANSK UDGAVE

Vores Whay protein findes også i en økologisk udgave: Økologisk proteinpulver. Du kan desuden få flere forskellige veganske proteintilskud som er udvundet på soja og ris og ærter: Vegansk proteinpulver.

DIN KROP HAR IKKE NOGET DEPOT FOR PROTEINER

I kontrast til fedt og kulhydrat, som vi har lagre til i kroppen, så har vi praktisk talt ingen depoter  til ekstra aminosyrer. Med andre ord, så er vi er nødt til at indtage proteiner via kosten jævnt fordelt over dagen, så aminosyrerne er til stede, når kroppen har brug for dem. Det kan fx være i forbindelse med genopbygning af beskadiget muskelvæv efter en hård omgang træning. Eller til egentlig vækst af muskelmassen.

Det er derfor vigtigt at alle hovedmåltider såvel som mellemmåltider indeholder protein.  Proteinet kan enten indtages gennem kosten eller som tilskud i form af eksempelvis whey proteinpulver eller proteinbarer.

PROTEIN BØR INDGÅ I DINE RESTITUTIONSMÅLTIDER

Du skal især være opmærksom på at få både kulhydrat og protein efter din træning. Kulhydrat (pasta, ris, kartofler, brød, m.v.) så du hurtigt får fyldt dine kulhydratlagre op med energi i form af glykogen. Samt – ikke mindst, for at stoppe degradationen (nedbrydningen) af dit muskelvæv efter et hård omgang træning.

Kulhydrat udløser nemlig hormonet insulin. Insulin er et vigtigt hormon i forbindelse med muskelvækst, idet insulin bremser nedbrydningen af dit muskelvæv. Hermed går dine muskler hurtigere fra en katabol (nedbrydende) fase til en anabol (opbyggende) fase.

Dit restitutionsmåltid bør du indtage umiddelbart efter du har sluttet din (indenfor maksimalt 30 minutter). Foruden kulhydrat er protein vigtigt på dette tidspunkt. Protein bør indtages i størrelsesordenen 0,25 gram pr. kg kropsvægt. Her er et tilskud af whey proteinpulver eller den økologiske eller veganske udgave blandet op med vand, mælk eller anden væske ideelt.

Er du ikke til shakes, så kan proteinpulver med fordel anvendes i fx pandekager og vafler. Eller drys proteinpulveret ud over din havregryn, over din yoghurt eller tilsæt det i bagværk. Plejer du at lave dig en smoothie om morgenen, ja så vil tilsætning af protein både smage godt, og give dig et tilskud af aminosyrer.

PROTEININDTAG FØR SENGETID

Du skal desuden være opmærksom på, at der for de fleste kan gå mange timer, fra det sidste måltid er indtaget om aftenen, til de står op næste dag og indtager det første måltid. Er det også tilfældet for dig, så risikerer du at dit dit mavetarmsystem i løbet af nattetimerne slipper op for næringsstoffer – blandt andet aminosyrer. Det betyder at din krop på dette tidspunkt vil skifte fra en opbyggende (anabol) til en nedbrydende (katabol) fase.

På dette tidspunkt vil din krop begynde at hente glykogen (kulhydrat) fra din lever eller fedt fra dine lagre af fedt for at skaffe energi til de mange forskellige biologiske/fysiologiske processer. Men som nævnt, så har din krop ikke et lager for aminosyrer. Og det betyder at kroppen er nødt til at skaffe de nødvendige aminosyrer (proteiner) til fx reparation af dine muskler ved at nedbryde proteiner til aminosyrer fra andet muskelvæv. Sørg derfor for – specielt i perioder hvor du træner ofte og intensivt – at indtage et let måltid sent om aftenen indeholdende protein. Og igen næste morgen når du vågner.

KØB DIT WHEY PROTEINPULVER HOS ATTAINFIT

Husk på at vi leverer dine varer på 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt kan komme i gang med at træne samtidig med, at du tilbyder din krop de bedste betingelser for muskelvækst, reparation og vedligeholdelse i form at de rigtige kosttilskud.

Når du handler for minimum 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.