OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

PLEJE AF DIN KROP

PLEJE AF DIN KROP

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

HUSK OGSÅ PLEJE AF DIN KROP – FØDDER, HUD OG HÅR

Sæt fokus på pleje af din krop – det vil den elske dig for!

Her på siden kan du finde forskellige produkter som plejer og beskytter din krop mod solens stråler, den hårde belastning dine fødder udsættes for når du træner, sved, bakterier og lignende.

BESKYT DIG MOD SOLENS UV-STRÅLER

Uanset hvor skøn solen er – specielt om sommeren, så er den hård mod dig og din hud. Specielt din ansigtshud kan være sensitiv overfor solens UV-belysning. Derfor er det vigtigt at beskytte dig mod solen på din hud og læber når du træner eller opholder dig udendørs i anden anledning. Husk på at beskytte dig tilstrækkeligt med et SPF produkt samt efterpleje huden med et After Sun plejeprodukt.

Se vores store udvalg af solprodukter fra NIVEA

DINE FØDDER ER DIT FUNDAMENT

… derfor skal du passe på dem.

Mange timers træning hvor fødderne udsættes for tryk, stød og vrid og – ikke mindst, stor svedudskillelse belaster dine fødder. Derfor er det vigtigt at du giver dem hvile og pleje.

Sørg for en god fodhygiejne ved at skifte fodtøj ofte og vaske dine fødder. Hvis du virkelig vil være god ved dine fødder bør du anvende fodplejeprodukter som specielt er udviklet til formålet.

Hos Attainfit forhandler vi et bredt sortiment af fodplejeprodukter som plejer, heler og beskytter dine fødder. I sortimentet finder du også foddeodorant og skodeodorant som hhv. holder dine fødder og sko rene og fri for bakterier og efterlader dem friske og velduftende.

Se vores store udvalg af fodplejeprodukter 

VÆRN DIG MOD VIRUS OG BAKTERIER

Specielt når du træner sammen med mange mennesker som i et fitnesscenter eller anden form for træningscenter, bør du være opmærksom på risikoen for skadelige vira og bakterier. Vær derfor godt forberedt med dine egne værnemidler som eksempelvis håndsprit og mundbind. Se vores udvalg af håndsprit og desinfektion.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer kropsplejeprodukter på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at beskytte og pleje din hud og fødder.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Tjek også vores store udvalg af træningsprodukter ud.

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.