OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

HUD- OG KROPSPLEJE

HUD- OG KROPSPLEJE

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

HUD- OG KROPSPLEJE TIL DEN AKTIVE

Velkommen på vores side om hud- og kropspleje. Her på siden finder du et udvalg af produkter, som medvirker til at holde din hud ung, sund og frisk.

Blandt andet finder du et bredt udvalg af produkter som specielt er udviklet til dig, der bærer sko i mange timer i døgnet.

Fødderne er dit fundament. Vær god ved dem – de skal bære dig hele livet!

Daglig fodvask, grundig frottering og pleje af dine fødder med specielt udviklede fodprodukter, er med til at gøre dine fødder sunde – og dig glad og tilfreds.

Da mange af os ofte har sko på i både 7 og 8 timer hver dag belaster vi vores fødder mere end de har godt af. Ophold i sko øger også sveddannelsen på fødderne og mellem tæerne, hvilket kan give grovækst for både svampe og bakterier. Mikroorganismer som både kan være ubehagelige med kløe og ubehagelige lugte.

Vores fødder – og sko, skal derfor behandles som vores kæreste eje.

SPORT ØGER BEHOVET FOR GOD FODHYGIEJNE

Dyrker du eksempelvis sport vil din svedproduktion helt naturligt være øget. Dette gælder ikke mindst for dine fødder. Denne overskudsvarme du producerer under sport er det nødvendigt, at din krop løbende kan skille sig af med. Det sker bl.a. gennem fordampning af sved fra hudoverfladen – og altså også fra dine fødder. Kan sveden ikke fordampe, overophedes kroppen, hvilket kan føre til ubehag og dårlige præstationer.

Når vi bærer sko, er det altså vigtigt, at vi holder huden sund og rask, så det er nemt for huden at skille sig af med varmen. Men netop i en sko fanges sveden nemt, og kan derfor både give fysisk ubehag med hævede fødder og som nævnt, ubehaglige lugte forårsaget af bakteriedannelse.

En rigtig god fod- og skohygiejne er derfor vigtigt, især når man dyrker idræt.

I vores fodplejeserie finder du blandt andet deofresh fodcreme som fjerner dårlig luft og tilfører en forfriskende duft til dine fødder, bakteriehæmmende fodsæbe og badesalt som gør dine fødder skønne bløde og smidige, Ice mint cooling gel som giver lindrende virkning til ømme fødder og ben, sko deospray som fjerner bakterier og svampevækst fra dine sko og tilfører en forfriskende duft, fod deospray som holder dine fødder tørre og lugtfri i op til 24 timer og andre skønne produkter til dine fødder.

Med disse hud- og kropsplejeprodukter kan du både holde dine fødder sunde og pleje din hud og krop.

Se i øvrigt også vores side med solprodukter fra Nivea. Her finder du et større udvalg af både SPF solbeskyttelse og lækre og plejende aftersun cremer og olier.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dine hud- og kropsplejeprodukter på 1-3 hverdage. Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.