OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

SOLPRODUKTER

SOLPRODUKTER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

VELKOMMEN TIL VORES SIDE OM SOLPRODUKTER

Solprodukter er aktuelle året rundt. Både når du opholder dig i solen herhjemme i sommermånederne, og når du rejser sydpå om vinteren.

Hos AttainFit finder du et bredt udvalg af Nivea solprodukter – både med SPF solbeskyttelse (Sun Protecting Factor), som du kan anvende inden, du opholder i solen samt til efterpleje med forskellige aftersun produkter.

SPF produkterne bør du vælge alt afhængig af din hudfarve og – ikke mindst, tiden du opholder dig i solen.

Efter du har været i solen, bør du tilføre din hud fugt og pleje. Det gør du bedst ved, at vælge et aftersun produkt som er specielt udviklet til formålet.

SÅDAN BØR DU BRUGE SOLPRODUKTER MED SPF

SPF  fortæller dig hvor lang tid, du kan opholde dig i solen uden, at du bliver solskoldet afhængig af din hud (din huds evne til at beskytte sig selv).

Hvis du eksempelvis kan opholde dig i 10 minutter i solen uden, at din hud blive skoldet, så skal du, når du anvender et SPF 10 produkt gange din egen huds “beskyttelsestid” med 10. Dvs. at du da kan opholde dig i solen i 100 minutter uden at blive skoldet.

Det er altså din egen huds evne til at beskytte dig, som har betydning for dit valg SPF beskyttelse. Du skal dog være opmærksom på, at du kun opnår den fulde beskyttelse, hvis du påfører tilstrækkeligt med SPF solcreme.

En god tommelfingerregel er følgende: Anvend ca. en fingerlængde af solcremen til dit ansigt eller 2-3 spiseskefulde til en gennemsnitlig voksen krop. Det svarer nogenlunde til 2 mg pr. cm2 pr. påføring. Husk i øvrigt nakken, den øverste del af brystet og bagsiden af benene.

Vær opmærksom på at solcremens virkning ikke varer hele dagen. Du bør derfor påsmøre ny solcreme efter ca. 2 timer. Det samme gælder, hvis du har været i bad, svømmet eller svedt meget. Husk også at påføre solcreme på ny efter du har tørret dig med et håndklæde.

BØRN OG SOLBESKYTTELSE

Vær opmærksom på at børns hud er mere udsatte for solens UV stråler. Det gælder især de helt små børn, som bør værnes ekstra meget mod sollyset.

Det er først, når børn har nået teenagealderen, at deres hud har opnået en tilstrækkelig tykkelse, og samtidig er blevet i stand til at danne pigment, at deres hud yder dem tilstrækkelig beskyttelse mod solen.

For at opretholde beskyttelsen mod solens stråler så længe som muligt, er de solprodukter vi forhandler udviklet specielt til børn. Det betyder, at de er “ekstra vandfaste”. Og de specielle Kids Swimm&Play produkter er endda “langvarigt vandfaste”.

For at man kan kalde et produkt “ekstra vandfast”, er der fastlagt en standard (Cosmetic Europe). Standarden siger, at brugeren skal kunne bade i 4 * 20 minutter. For at et produkt er “langvarigt vandfast”, skal brugeren kunne bade i 6 * 20 minutter. Herefter skal solbeskyttelsen stadig være mere end 50 % af den oprindeligt værdi.

BLIVER DU MINDRE BRUN AF AT ANVENDE SOLBESKYTTELSE MED FAKTOR?

Det korte svar er nej. Du bliver akkurat ligeså brun, når du anvender en solcreme eller sololie med SPF beskyttelse, som du gør uden. Det tager bare længere tid. Samtidig minimerer du risikoen for at skade din hud.

DANSKERNE ER I UNDERSKUD AF D-VITAMIN

Her i Danmark er vi generelt i underskud, af solens varme stråler. Og rigtig mange af os længes mange måneder om året efter bedre vejr med sol, varme og højt til himlen.

En stor del af har endda så svært med, at vente på sommer og sol, at vi gerne – og ofte, rejser sydpå for at opleve alt det, som sol og varme giver os af både mental og fysisk velvære.

Uanset om du blot opholder dig udendørs, fordi det er dejligt med sol, lys og højt til himlen, eller du fx er fysisk aktiv med træning, er det dog vigtigt, at du forstår at omgås solen med respekt.

Overdreven solbadning kan give hudskader og være direkte sundhedsskadeligt. Opholder du dig i solen, bør du derfor følge myndighedernes anbefalinger om solbadning og brugen af solprodukter. Læs mere her: SOLKAMPAGNEN

SOLLLYSET HAR BETYDNING FOR DIN MENTALE TILSTAND

Men det er samtidig vigtigt for dit helbred generelt og specielt din knoglesundhed, at du får nok sollys (UV stråler). UV lyset har nemlig stor betydning for dannelsen af vitamin D og dermed for din knoglemineralisering.

Men sollyset har også stor betydning for dit psykiske velvære. Mangel på D-vitamin kan nemlig have negativ indflydelse på dit humør og dit energi niveau. Og om du fx føler dig mere træt end normalt.

En anden vigtig detalje er også at sollyset har stor betydning for produktionen af signalstofferne melatonin og serotonin. Begge stoffer findes naturligt i hjernen. Man ved at melatonin har stor indflydelse på vores søvn- og døgnrytme. Melatonin udskilles naturligt om natten og specielt i de mørke vinterdage udskilles ekstra meget af dette signalstof.

Stor produktion af melatonin gør os trætte. Og kan desuden virke forstyrrende på vores normale døgnrytme.

Det andet signalstof Serotonin virker lige omvendt af melatonin. Mangel på dette stof kan have stor indflydelse på vores humør. Udskillelsen af serotonin stimuleres når dagslyset rammer nethinden.

Produktionen bliver naturligt betydelig mindre om vinteren, når det er mørkt store dele af døgnet.

Lysforholdene påvirker altså både produktionen af melatonin og serotonin. Og mangel på sollys har en direkte indvirkning på vores mentale tilstand. Blandt andet kan lysmangel udløse generel træthed samt symptomer, der minder om en let depression.

Men overdreven ophold i solen kan også være skadeligt for dig. Opholder du dig meget i solen i dagtimerne, bør du beskytte dig med et solprodukt. Læs mere ovenfor.

SE OGSÅ VORES UDVALG AF FODPLEJEPRODUKTER

Se i øvrigt vores store udvalg af fodplejeprodukter. Her finder du skønne produkter til dig der er aktiv og holder af velplejede fødder og ben.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dine solprodukter på 1-3 hverdage. Så du hurtigt kan komme i gang med pleje og beskytte din hud.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.