OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

BIOFREEZE

BIOFREEZE

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

VELKOMMEN TIL VORES SIDE OM BIOFREEZE

BIOFREEZE er et unikt smertelindrende produkt som anvendes verden over af både elitesportsfolk, motionister, folk i almindelighed samt af professionelle behandlere som fx kiropraktorer, fysioterapeuter, massører og lignende.

HVOR KAN DU ANVENDE BIOFREEZE?

Biofreeze anvendes udvortes ved at påføre produktet udenpå huden enten ved at brug af tuben med gel, spraye det på eller ved at anvende roll-on flasken.

Produktet kan anvendes alle steder fx:

  • Direkte på øm eller smertende muskel
  • På huden over et ledbånd
  • Direkte på et smertende eller ømt led
  • På en fastlåst muskel (hold i nakke eller lænd)
PERFEKT I FORBINDELSE MED SPORT

I forbindelse med sport er det ikke unormalt at musklerne bliver ømme eller i nogle tilfælde at der direkte opstår smerte. I disse tilfælde kan Biofreeze medvirke til at begrænse eller fjerne ømhed eller smerter og samtidig bidrage til at fremme helingen af vævet.

BRUG DET EFTER MASSAGE
SÅDAN VIRKER BIOFREEZE

Du påfører nemt og let Biofreeze på hudoverfladen enten som gel, roll-on eller spray. Efter påsmøringen opnås en kølende virkning, som via sensoriske nervebaner formår at blokere/hæmme for smertesignaler eksempelvis fra overbelastet muskulatur således, at disse signaler ikke når frem til hjernen.

Når hjernen hæmmes i at modtage smertesignaler fra en overbelastet muskulatur, reduceres spændingerne i musklerne og omliggende væv.

Resultatet er større blodgennemstrømning i det belastede område og dermed forøget tilførsel af ilt og næring og bortskaffelse af affaldsstoffer.  Muskelvævet restituerer hurtigere, og bringes tilbage til et normalt og velbalanceret niveau.

Biofreeze anvendes både ved almindelige muskelsmerter, hævede ben, “hold” i nakken og ved overbelastet muskulatur – fx i forbindelse med idræt.

Dette unikke produkt er derfor uundværlig for den aktive idrætsudøver.

Se i øvrigt vores andre plejeprodukter. Vi fører et bredt udvalg af støttebind til albueled, håndled, lænd, knæ og ankel, samt isposer, kuldespray, varmespray og varmecremer.

HURTIG LEVERING OOG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit Biofreeze på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan få reduceret dine smerter.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.