OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

SPORTSTAPE OG BANDAGER

SPORTSTAPE OG BANDAGER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

RESTITUER HURTIGERE MED SPORTSTAPE OG BANDAGER

Sportstape og bandager hører til i enhver atlets førstehjælpskasse.

Når du træner er der nemlig også en risiko for at du kan pådrage dig en skade. Derfor er det vigtigt at du har de rigtige sportstapes, bandager og plastre indenfor rækkevidde.

BREDT OG VARIERET UDVALG

På shoppen finder du både almindeligt støttebind som både kan anvendes til fx at støtte en forstuvet ankel eller som kompression sammen med en ispose.

Men du finder også forskellige slags kinesiotape som både kan anvendes til at støtte et overbelastet led, men især til at fremme heling af skadet muskelvæv.

Når du træner er det helt naturligt at du også kommer til at svede. Men med svedige fødder øger du også risikoen for gnavesår, ødelagt hud og vabler. Gener som hurtigt ødelægger din mulighed for at træne som du plejer.

Du kan derfor med fordel forebygge at din hud ødelægges på udsatte steder som fx hælen og og tæerne med vableplastre. Eller du kan behandle allerede opståede gnavesår ved at dække disse med et plaster.

Vableplasteret er åndbart og anvender en helt ny teknologi som fremskynder helingen af din hud så du hurtigt kan vende tilbage til normal idrætsaktivitet igen.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer din sportstape og bandager på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at træne igen. Fragten er gratis når du handler for over kr. 399!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.