OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

BANDAGER OG PLASTRE

BANDAGER OG PLASTRE

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

BANDAGER OG PLASTRE TIL DEN AKTIVE

Velkommen til vores side med bandager og plastre. Her finder du et udvalg af forskellige slags bandager, plastre (almindelige plaster, vabelplaster og brandsårsplaster) og tilhørende fastholdelsestaper, sikkerhedsnåle, pincet og sakse.

Når man er aktiv som sportsudøver så vil man af og til kunne komme galt afsted i større eller mindre grad. Vabler som følge af nye sko eller fugtige strømper og sko er helt almindeligt forekommende. Desuden vil der altid være risiko for at få brandsår fra klatring i tove, rifter og hudafskrabninger ved at hamre på traktordæk til Crossfit, splinter i fingrene på grund af slidt træningsudstyr og meget mere.

Desuden er det nemt i kampens hede at vrikke om på en ankel eller overbelaste et håndled. Med et strækbind og en ispose reducerer du hurtigt smerte og hævelse så skaden ikke udvikler sig.

På siden her finder du:

  • Vabelplaster: Dette specielt udviklede plaster til vabler, skravesår, hudafskrabning og lignende benytter sig af den nyeste teknologi indenfor behandling af denne type sår. Plasteret lægger en beskyttende hinde over såret, tilfører fugt og pleje hvor hydrokolloid-teknologi accelerer helingen af såret.
  • Brændsårsplaster: Plasteret er specielt udviklet til at stoppe forbrænding i at udvikle sig, hvor kølende ingredienser hæmmer forbrænding og dæmper smerter. Plasteret er velegnet til såvel almindelige brandsår som friktionsforbrændinger fx opstået i forbindelse med tovklatring, brug af battle rope og lignende.
  • Selvklæbende elastikbind: Velegnet både til at fastholde en ispose ved muskel- og ledskader, støtte af svage led samt støtte ved forstuvninger m.v.
  • Elastikbind i bomuld: Ideelt til mange formål hvor eksempelvis et led ønskes understøttet.
FIND DINE BANDAGER, STØTTEBIND, PLASTRE M.V. HER

Tjek vores udvalg ud og find det du lige har brug for.

Husk på at vi leverer dine forskellige plastre, støttebind, bandager og tilbehør på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at træne igen. Fragten er fri når du handler for kr. 399!

SE OGSÅ VORES ANDRE SPORTSCAREPRODUKTER

Se også vores kinesiologitaper samt specialstøttebind til blandt andet albue, tennisalbue, lænd, knæled og ankel. Tjek også muskelis (isposer), kuldespray, varmespray m.v. ud.

Hos Attainfit finder du præcis det hjælpemidler du har brug for, så du kan fortsætte med at dyrke din sport.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.