OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

KINESIOLOGITAPE

KINESIOLOGITAPE

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

VELKOMMEN TIL VORES SIDE OM KINESIOLOGITAPE

Med kinesiologitape fremmer du helingen af skader i muskelvæv og bindevæv så du hurtigere kan vende tilbage til normal sport igen.

SÅDAN VIRKER KINESIOLOGITAPE

Selve tapen består af en specialvævet bomuld med akrylbelægning, og er samtidig latexfri og åndbar. Når du påfører tapen med en helt bestemt teknik, vil tapen løfte huden over det skadede område. Effekten er at blodcirkulationen forøges og bortskaffelse af affaldsstoffer fra skadet væv fremmes. Hermed åbnes for en hurtigere heling samtidig med at friskt blod med ilt og næring tilfører den næring der skal til.

Kinesiologitapen medvirker derfor til at du hurtigere kan genoptage din træning på normalt niveau.

Foruden virkningen med øget blodcirkulation i et skadet område, kan tapen anvendes som en traditionel sportstape hvor eksempelvis et skadet led bliver understøttet.

KINESIOTAPE BLEV UDVIKLET FOR 50 ÅR SIDEN

Kinesiologitape eller kinesiotape som den også kaldes, blev udviklet for næsten 50 år siden. Nærmere tilbage til 1973. Det var Dr. Kenzo Kaze, der udviklede denne specielle tape. Kaze som var kiropraktor oprindeligt, havde desuden studeret kinesiologi. Kinesiologi er en holistisk (helhedsbetragtende) måde at betragte bevægelseslæren på. Idéen i kinosiologi bygger på den antagelse, at dersom et organ svækkes, vil styrken i en muskel automatisk blive forringet.

Dr. Kenzo Kazes dybtgående viden samt hans studier i såvel den såkaldte alternative verden samt den evidensbaserede førte ham frem til opfindelsen af kinesiotapen. Kenzo var af den klare overbevisning, at denne specielle tape kunne medvirke til at kroppen hurtigere helede i en form for selvheling.

Den dag i dag er det få der betragter kinesiologitapen som alternativt. Tapen anvendes af både topatleter indenfor mange forskellige sportsdiscipliner såvel som af mere almindelige motionister. Tapen anvendes både til at forebygge at muskler, bindevæv, sener og led overbelastes, såvel som den anvendes til egentlig heling og behandling af skadet væv.

TAPEN SKAL PÅSÆTTES KORREKT

For at tapen skal have den rigtige virkning, er det nødvendigt, at den påsættes på en helt bestemt måde. Både i forhold til egentlige smertemønstre, samt muskler, sener og led.

Alene af den årsag foregår påsætning af kinesiotape derfor ofte af uddannede behandlere som fx fysioterapeuter, massører, trænere etc.

I dag er det dog muligt med lidt indsigt i muskler og deres placering samt eksempelvis bøger og – ikke mindst videoer på YouTube at opnå en tilstrækkelig stor viden til langt de fleste måder at anvende tapen. Se her hvordan du anvender kinesiotapen.

KØB DINE KINESIOTAPER HER

Hos Attainfit kan du købe dine kinesiologitaper i forskellige farver, så de passer lige til dit træningsoutfit.

Se også vores andre plastre og bandager samt forskellige støttebind.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at træne. Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.