OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

TRÆNINGSUDSTYR

TRÆNINGSUDSTYR

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

VELKOMMEN TIL VORES SIDE MED TRÆNINGSUDSTYR

På siden her finder du et bredt sortiment af kvalitets træningsudstyr til din træning – uanset om du dyrker fitness, crossfit, yoga, pilates, meditation, løb eller andre former for sport.

Med træningsudstyret fra Attainfit har du rig mulighed for at træne styrke og bygge muskler med eksempelvis håndvægte, kettlebells, power bands m.v. Træne lår og balder med forskellige booty bands, få konditionen forbedret med eksempelvis stepbænke og sjippetove, styrket din balance- og koordinationsevne med balancebræt og bosu bolde m.v. Eller eksempelvis kombinere cardio med udholdenhed og styrke ved træning med slam balls, battle ropes osv.

TRÆN HJEMME

Flere og flere vælger at træne hjemme. Det giver rigtig god mening. For når du træner hjemme kan du træne når du vil og hvordan du vil.

Hjemmetræning giver dig nemlig muligheden for at finde dit træningsudstyr frem og være i gang med, at træne indenfor ganske få minutter. Samtidig slipper du for at stå i kø for at komme i bad – og kan i øvrigt nyde dit brusebad i et miljø fri for virus og bakterier.

MEDBRING DIT TRÆNINGSUDSTYR TIL DIT TRÆNINGSCENTER

Du kender sikkert det, at den power band træningselastik du plejer at bruge, er optaget når du lige skal til at bruge den. Eller at den efterhånden er så snavset, at du ikke har lyst til at træne med den. Det samme gælder for træningsmåtter osv., som ofte er sorte og smudsede efter, at utallige andre medlemmer har brugt dem i årevis.

Med investering i dit eget træningsudstyr som eksempelvis yoga- og træningsmåtter, fitness- og træningselastikker, slyngetræner, sjippetov m.v. slipper du for at stå i kø nede i fitnesscentret. Og du slipper samtidig for at træne med udstyr der ikke længere opfylder dine krav til god hygiejne.

TRÆNINGSUDSTYR TIL DIN ARBEJDSPLADS

Foruden træningsudstyr til hjemmet, finder du finder også udstyr, som du nemt kan medbringe og anvende på din arbejdsplads. Eller til at du og dine kollegaer kan have liggende fast på kontoret, værkstedet etc. til træning i pauserne. Det kunne eksempelvis være fitness- og træningselastikker, yoga- og træningsmåtter, finger- og håndtrænere, slyngetræner, foam rollers, træningshjul (ab mavetræner) osv.

TAG DIT TRÆNINGSUDSTYR MED PÅ FERIE

Meget af træningsudstyret til hjemmetræning kan du også nemt medbringe i en taske eller kuffert, når du er på farten – uanset om du er på forretningsrejse eller måske på ferie sydpå eller i sommerhuset.

TRÆNINGSUDSTYR TIL PROFESSIONELT BRUG

Arbejder du professionelt som underviser, træner/instruktør eller behandler, finder du nemt professionelt udstyr til brug fx i træningscenteret eller på klinikken.

DET ER NEMT AT FÅ TRÆNET, NÅR DU HANDLER HOS ATTAINFIT

Find lige det træningsudstyr der passer til dig og dine behov. Så er du hurtigt i gang med at træne!

Rigtig god fornøjelse.

SE OGSÅ VORES STORE UDVALG AF PLEJEPRODUKTER

Se i øvrigt vores store udvalg af plejeprodukter til ømme muskler. Her finder du careprodukter med blandt andet støttebind til albue, håndled, lænd, knæ og ankel, kuldespray, varmespray og varmecreme, Biofreeze og meget mere.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.