OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

BALANCEBRÆT OG STABILTRÆNERE

BALANCEBRÆT OG STABILTRÆNERE

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

Velkommen til vores side om balancebræt og stabiltrænere.

Med balancebræt og stabiltrænere vil du gennem regelmæssig træning øge dine muligheder for at præstere optimalt under din primære sport.

Når du dyrker sport, er det nemlig yderst vigtigt, at dine evner indenfor balance, koordinering og reaktion er stærke.

På den måde vil du kunne optimere din primære træning, og derigennem opnå bedre resultater i din egentlige sport.

En yderligere fordel ved, at du har stærke kompetencer indenfor reaktion, balance og koordinering er, at du samtidig reducerer risikoen for, at pådrage dig både akutte skader som overbelastningsskader.

STORT UDVALG I REDSKABER TIL BALANCETRÆNING

Her på siden finder du flere forskellige former for balanceredskaber.

Blandt andre finder du:

  • Klassisk balancebræt: Det traditionelle klassiske balancebræt – også kaldt et vippebræt, består af en cirkulær gummibelagt træplade med en halvrund fod. Dette vippebræt er ideelt til genoptræning fx i forbindelse med skadet ankel- eller fodled
  • Stabiltræner: Foruden ovennævnte klassiske vippebræt finder du de nyere balancetrænere – eller stabiltrænere som de også kaldes. Sidstnævnte som er lavet af plastmateriale/gummi, giver nogle andre måder at træne balance på. Hvis du eksempelvis vil træne specifik balance i forhold til din primære sport, så er disse stabiltrænere et rigtig godt redskab. Du kan fx træne afvikling af et kast med bold på ét ben, forskellige slag med ketsjer eller golfkølle etc.
  • Livepro balancebræt: På siden finder du desuden Livepro balancebrættet, som minder om et skateboard på en cylinder. Når du træner med dette balancebræt, kræver det din maksimale opmærksomhed. Med Livepro balancebrættet er samtlige kropsdele aktive – uanset om du står oprejst på det og forsøger, at balancere eller anvender det på en af de mange andre måder, som brættet kan benyttes på. Brættet kan eksempelvis anvendes på utallige andre måder, bl.a. liggende i “planke” udførelse af push-ups/armstrækninger og mange andre øvelser. Livepro balancebrættet er desuden ideelt i forhold til balanceøvelser med stav for eksempelvis hockeyspilleren, ishockeyspilleren eller med golfkølle for golfspilleren.
  • Livepro balancepude: Denne balancepude er ideel til mange former for balancetræning – både på begge ben og på et. Balancepuden kan blandt andet, anvendes som traditionel balancetræning eller til balancetræning i forbindelse med specifikke sportsdiscipliner. Balancepuden er desuden meget anvendelig til at stå på ved længerevarende statisk arbejde fx ved hæve-/sænkebord. Her afbøder balancepuden både det hårde underlag, såvel som puden kan anvendes til muskel- og venepumpeøvelser.
  • Livepro Balancetræner (BOSU bold): Den sidste i rækken af balanceredskaber er Livepro balancetræneren (BOSU træner). Denne helt unikke balancetræner adskiller sig fra de andre typer. Livepro balancetræneren er cirkelrund med en stor diameter (Ø 61,5 cm) og dens muligheder mange. Du kan blandt andet træne balance i forbindelse med, at du hopper, løber, sjipper eller fx stepper på den. Alt afhængig af den mængde luft du fylder i balancetræneren kan du desuden variere sværhedsgraden. Vender du den på hovedet, kan du også anvende den akkurat som det klassiske balancebræt/vippebræt. Med balancetræneren følger desuden et sæt træningselastikker (tubes) med håndtag. Elastikkerne klikkes på balancetræneren, så du også kan træne arme og skuldre, mens du balancerer. Balancetræneren er udviklet til professionelt brug, og kan tåle en belastning på helt op til 300 kg. Altså væsentlig større belastning end mange andre tilsvarende balancetrænere.
HVILKEN TYPE BALANCETRÆNER SKAL DU VÆLGE

Alt afhængig af hvilket formål du har, bør du vælge dit balanceredskab.

Hvis du blot vil forebygge skader i knæ og ankler eller genoptræne efter en skade, så er det klassiske vippebræt ideelt.

Men er du seriøs med din sport, så bør du vælge flere af ovennævnte redskaber. På den måde kan du specifikt balancetræne lige præcis til den sport, du udøver til daglig.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.