OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

CHIN-UP BARS

CHIN-UP BARS

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

TRÆN DIN OVERKROP STÆRK MED EN CHIN-UP BAR

Velkommen til vores side med chin-up bars. Chin up bars er et effektivt træningsredskab til træning af din overkrop, rygmuskler, skuldermuskler og arme.

CHIN UP BARS GØR DIN RYG STÆRK OG BRED

Med en chin-up bar kan du ved hjælp af din kropsvægt opbygge synligt stærke muskler i blandt andre din brede “vingemuskel” latissimus dorsi, dine skuldermuskler og overarmens muskler biceps brachii og brachialis.

Ved at gribe i håndtagene med håndryggen vendt mod dig selv (pronerede underarme) rammer du både ryggens muskler samt skuldermusklen deltoideus. Når du griber omvendt med håndryggen vendt væk fra dig selv (supinerede underarme) er det din overarms forsidemuskler der trænes.

FÅ STÆRKE OG MARKEREDE MUSKLER MED CHIN-UP BAREN

Ved at hæve benene mens du hænger i din bar kan du træne dine forskellige mavemuskler på en effektiv måde. Nogle Chin-up barrer kommer med armstropper som gør det nemmere og mere behageligt for dig når du træner mavemuskler.

Armstropperne fastgøres til baren hvorefter du hviler dine albuer og underarme i stropperne. På den måde kan du fokusere på dine maveøvelser uden at skulle bruge unødige kræfter på at holde dig oppe i dine hænder.

CHIN-UP BARS TIL FAST MONTERING OG TIL DØRKARM

Chin-up bars fås både til at fastgøre i væggen samt til at fastgøre i dørkarmen. Sidstnævnte fastgøres ved hjælp af den specielle buede form hvor vægten fra atleten presser en tværstang ind mod væggen over dørkarmen på den anden side. Ved denne bar er det vigtigt at alle øvelser foregår kontrolleret uden kraftige bevægelser.

BRUG CHIN-UP BAREN TIL PUSH-UPS OG MAVEØVELSER PÅ GULV

Med en chin up bar til dørkarm kan du på flere modeller anvende baren til push-up øvelser (armstækninger) ved at placere den omvendt på gulvet. På samme kan du fastgøre den i døråbningen ved gulvet og placere dine fødder således, at du kan anvende den ved sit-ups (maveøvelser).

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.