OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

FINGER- OG HÅNDTRÆNERE

FINGER- OG HÅNDTRÆNERE

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

FÅ STÆRKE UNDERARME MED DISSE FINGERTRÆNERE OG HÅNDTRÆNERE

Velkommen til vores side med fingertrænere og håndtrænere. Med disse træningsredskaber kan du optræne styrke og udholdenhed i dine underarme, håndled, hænder og fingre.

UNDERARME OG HÆNDER ER DET SVAGE PUNKT

Hos langt de fleste atleter er underarme, hænder og fingre de svage punkter når der skal løftes tungt. Det skyldes dels at træningsredskaber i dag er udført i stål med mindre diameter end tidligere. Dermed kan man nemt nå hele vejen rundt om fx vægtstænger og håndvægte.

Men når det er nemt at nå rundt om stangen med fingrene, så udvikles dine underarmsmuskler ikke i tilstrækkelig grad, og bliver derfor hurtigt relativt svagere end de store muskler. Konsekvensen er at du bliver nødt til at anvende strips for at dine hænder kan fastholde vægtstangen når du løfter tungt – eksempelvis ved træk til bryst.

Derfor bør du træne dine underarme, hænder og fingre regelmæssigt for at opnå harmoni og symmetri mellem dine forskellige muskler i armene. Det gør dig både stærkere, får dig til at se bedre ud og reducerer din risiko for at pådrage dig skader – eksempelvis golfalbue, tennisalbue eller i seneskedehindebetændelse (håndled).

VÆLG FINGER- OG HÅNDTRÆNER EFTER HVAD DU VIL OPNÅ

Når du skal vælge dit træningsredskab til underarme og hænder, så er det vigtigt at du overvejer hvad dit mål er med træningen. Nedenfor kan du få en idé om hvilket redskab til skal vælge:

  • HÅNDTRÆNERBOLDE: Med håndtrænerboldene har du et effektivt redskab til at motionere og styrke dine muskler i underarme, håndled, hænder og fingre. Arbejder du eksempelvis på kontor og har problemer med smerter i underarme og fingre, er disse bolde ganske virksomme. Boldene er også rigtig gode som anti-stressbolde. Ved at anvende boldene i stressede situationer, kan bolden og arbejdet med fingrene lede tankerne væk fra stressede situationer.  Håndtrænerboldene findes i 5 sværhedsgrader fra ekstra let, let, medium, svær til ekstra svær. Sværhedsgraderne er markeret med forskellige farver på boldene.
  • KLASSISK FINGERTRÆNER: Den klassiske fingertræner er et godt valg hvis du ønsker at optræne eller vedligeholde muskelstyrken i dine underarme, håndled, hænder og fingre. Denne fingertræner har kun en sværhedsgrad.
  • JUSTERBAR FINGERTRÆNER: Med denne justerbare fingertræner kan du indstille sværhedsgraden fra 10 – 40 kg. Et godt valg så du gradvist kan justere modstanden i takt med at du bliver stærkere i dine underarmsmuskler.
  • LIVEPRO CAPTIAINS OF CRUSH FINGERTRÆNER PROFESSIONEL: Disse fingertrænere er toppen af toppen blandt professionelle fingertrænere. Livepro Captiains of Crush fingertrænere er udviklet til den seriøse atlet som ønsker at udvikle sine underarms-, hånd- og fingermuskler på en specifik og yderst effektiv måde. Ønsker du at få stærke, markerede og flotte underarmsmuskler, så er det disse Livepro captiains of Crush fingertrænere du skal vælge. Du kan få fingertrænerne i hele 5 forskellige sværhedsgrader: 30, 50, 70, 100 og 140 kg. 140 kg modstand er absolut kun for de stærkeste af de stærkeste atleter.
TRÆN DINE UNDERARME STÆRKE

Med vores finger- og håndtrænere kan du nemt træne dine underarme og hænder stærke så de matcher dine andre større muskler. Dermed bliver din samlede styrke større, din krop mere harmonisk samtidig med at du reducerer risikoen for skader.

Er du skadet fx i håndleddet vil en af håndtrænerboldene formentlig være det rette for dig. Det samme hvis du blot vil reducere risikoen for arbejdsrelaterede skader i forbindelse med computerarbejde og lignende.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.