OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

FITNESS- OG TRÆNINGSELASTIKKER

FITNESS- OG TRÆNINGSELASTIKKER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

TRÆN PROGRESSIVT OG FUNKTIONELT MED FITNESS- OG TRÆNINGSELASTIKKER

Fitness- og træningselastikker dækker over et bredt udvalg af elastikker til træning af muskler i hele kroppen.

Kært barn har mange navne, derfor kaldes elastikker udviklet i træningsøjemed også mange forskellige ting. Men hver type træningselastik har sin berettigelse, og er designet til at træne nogle specifikke områder.

MANGE FORSKELLIGE FITNESS- OG TRÆNINGSELASTIKKER

I kategorien her finder du navne som

  • HIP BANDS ELLER BOOTY BANDS: Med disse bands sætter du fokus på træning af muskulatur i balder og lår. Træning med disse elastikker kan hjælpe dig til at udvikle dine muskler så du får stærke og runde balder og stærke og velformede lår.
  • POWER BANDS ELLER SUPER BANDS: Power bands er meget stærke elastikker som er udviklet specifikt til udvikling af muskulaturen. Træning med Power Bands kan langt hen ad vejen gøre det ud for andre former for træningsudstyr som fx håndvægte, kettlebells, barbells m.v., eller som et meget kompetent supplement til dette. Desuden kan Power bands anvendes som hjælp ved fx chin-ups, armhævninger og lignende. Power Bands findes i sværhedsgrader fra extra light, light, medium, heavy til extra heavy.
  • FITNESSELASTIK: Fitnesselastikker kan anvendes som booty bands selv om de er lidt smallere. Desuden er de effektive i forbindelse med træning af arme, underarme og andre muskelgrupper.
  • TRÆNINGSELASTIK: Træningselastik ligger typisk i ruller a 5,5 meter som nemt afklippes i den eller de længder der passer til den eller de enkelte øvelser. Elastikkerne findes i hele 7 forskellige sværhedsgrader. Med træningselastikken kan du træne samtlige muskler i kroppen. Træn tungt, forebyggende, opbyggende eller vedligeholdelse med disse elastikker.
  • TRÆNINGSELASTIK MED HÅNDTAG ELLER TRÆNINGSTUBES: Disse træningselastikker med håndtag kan på samme måde som træningselastikken anvendes til træning af hele kroppen. Men her får du en elastik i en bestemt længde og med et håndtag som gør det dejligt behageligt for dig at træne. Elastikkerne ligger i 4 forskellige sværhedsgrader fra X-light, light, medium til heavy.
ELASTIKTRÆNING ER PROGRESSIV TRÆNING

Når du træner med elastik, så er din træning progressiv og funktionel. Med progressiv forstås, at der er mindst belastning på muskler og led i startpositionen og maksimalt i slutpositionen. Dermed mindsker du risikoen for at beskadige dine led.

Træner du med vægte eller i maskiner, vil belastningen på dine led være lige stor, uanset hvor du befinder dig i bevægelsen.

Du bliver akkurat lige så stærk ved at træne med elastikker, du reducerer blot risikoen for at overbelaste og skade muskler og led.

Træning med elastikker er også funktionel træning. Det betyder, at træningen (øvelserne) minder mest muligt, om den måde du ville bruge din krop på under alle andre forme for fysisk arbejde.

Med andre ord, så er den, eller de muskler du løfter med ikke isoleret som eksempelvis i en maskine. Tværtimod vil mange muskler være involveret i arbejdet. Det vil sige at både agonister, synergister, fiksatorer og koordinerende muskler deltager i bevægelsen/løftet.

Det betyder, at du generelt bliver stærkere og risikoen for, at blive skadet er væsentlig mindre.

Derfor er træningselastikker et absolut godt alternativ til vægte og maskiner. Desuden fylder de, vejer og koster væsentligt mindre.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.