OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

BOOTY BANDS

BOOTY BANDS

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

STÆRKE BALDER OG LÅR MED BOOTY BANDS

Træning med booty bands (kaldes også hip bands, fitness elastikker etc.) giver dig ikke kun flotte balder og lår. Det giver dig også en stærk muskulatur, som giver dig masser af fordele.

Skal du have stærke lår og balder som er det vigtigt at du træner disse muskler målrettet.

I baldemuskulaturen har du den store gluteus maximus hvis opgave det er at lave ekstension og lateral rotation i hofteleddet. Dvs. at strække i hofteleddet og drejer benet udad/væk fra kroppen.

Desuden har du 2 små baldemuskler, gluteus medius og minimus.

Deres opgave er abduktion i hofteleddet og virke som “bækkenholder”. Altså føre benet væk/ud fra kroppen og stabilisere bækkenet når du går/løber, står på et ben etc.

For at træne disse muskler er det nødvendigt at du udfører ovennævnte bevægelser. Når du anvender et booty band bliver dine bevægelser specifikke så du rammer præcis den eller de muskler som du ønsker. Booty banded tvinger desuden musklerne til at arbejde med modstand, så du aktiverer væksten af musklerne.

Booty bands kan desuden anvendes sammen med andre former for træningsudstyr. Det kan fx være ved squats med håndvægte, kettlebells og lignende. På den måde styrer du dine bevægelser så balde og lårmusklerne rammes specifikt der hvor det giver størst udbytte.

BOOTY BANDS GØR DIN TRÆNING MERE MÅLRETTET

Når du træner med et hip band, tvinger du derfor dig selv til ikke “at snyde på vægten”, idet de enkelte bevægelser låses, så du direkte rammer den eller de muskler, du ønsker at træne.

Normalt vil man ofte have en tendens til at ændre bevægelsen en smule for, at gøre det lettere at udføre en svær/tung øvelse. Dermed snyder man ikke kun på vægten, man snyder sig selv.

Med et hip band rundt om lårene fx når du squatter, får du derfor det maksimale ud af din balde-/og lårtræning.

HIP BANDS KAN BRUGES TIL UTALLIGE ØVELSER

Det er selvfølgelig oplagt at anvende et booty band til at træne dine lår og balder. Og her er anvendelsesmulighederne utallige. Men disse elastikker kan også bruges til at træne andre muskelgrupper, eksempelvis i armene. Træn fx underarme – både forside (fleksorer) og bagside (ekstensorer), biceps og triceps. Mulighederne er mange – kun din fantasi og erfaring sætter grænserne. Tjek YouTube ud for inspiration til øvelser med booty bands.

Se også vores Power Bands og Træningselastikker

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.