OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

HÅNDVÆGTE

HÅNDVÆGTE | DUMBBELLS

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

SÆT FOKUS PÅ DIN TRÆNING MED HÅNDVÆGTE

Håndvægte eller dumbbells som det engelske navn lyder, er på mange måder et basis-træningsredskab, når vi taler om fitnesstræning. Uanset om du ønsker stor muskelvækst, at tone dine muskler eller blot holde dig sund og fit.

Med håndvægten kan du variere din træning på et utal af forskellige måder og

HÅNDVÆGTEN ER PERFEKT TIL HJEMMETRÆNING

Intet træningscenter uden håndvægte. Men også i forhold til hjemmetræning er håndvægten et eftertragtet træningsredskab af mange årsager. Blandt andet er det nemt at finde gode grundøvelser som kan udføres af alle – også dig der ikke er vant til at træne med vægte. Men også for dig der er vant til

KØB PROFESSIONELLE HÅNDVÆGTE TIL DIN HJEMMETRÆNING

Hos Attainfit kan du blandt andet købe håndvægte | dumbbells fra Livepro. Livepro er et af de stærke mærker på markedet, kendetegnet af flot og tidssvarende design og – ikke mindst, en holdbarhed som bare holder år efter år. Alle produkter fra Livepro er designet til professionelt brug fx i træningscentre, konkurrence m.v. Det betyder at dumbbells fra Livepro kan holde til at blive brugt – år efter år.

Se fx vores populære hexagonale (6-kantede) håndvægte. Fordelen ved denne type dumbbells er, at de ikke ruller væk fra dig, og at du med stor fordel kan anvende dem til fx håndstøtte ved push-ups og lignende øvelser. De 6 kantede vægte er i øvrigt nemme at stable, så de kun fylder lidt.

Vi fører typisk håndvægte fra 1 kg til 17,5 kg.

Se i øvrigt også vores kettlebells

BRUG DUMBBELLS TIL HELE KROPPEN

Med en håndvægt kan du træne snart sagt alle muskler i hele kroppen. Vægtene er ideelle til fx træning af arme (biceps, triceps og underarmens strække- og bøjemuskler), skuldre, bryst og ryg. Men dumbbells kan også med fordel anvendes under træning af mavemusklerne samt ben- og baldemuskulatur.

HURTIG LEVERING PÅ 1-3 HVERDAGE

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage, så du hurtigt kan komme i gang med at træne. Fragten er gratis når du handler for minimum kr. 399!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.