OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

POWER BANDS

POWER BANDS

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

TRÆN HELE KROPPEN MED POWER BANDS | SUPER BANDS

Velkommen til vores side med power bands. Med disse kraftfulde Power Bands kan du træne hele din krop med høj intensitet og stort udbytte.

HVAD KAN DU ANVENDE POWER BANDS TIL?

Power Bands eller Super Bands som de også kaldes kan anvendes til et utal af forskellige øvelser. Brug fx disse superstærke træningselastikker til:

  • OPBYGNING AF MUSKLER: Med disse elastikker kan du på en effektiv måde træne med høj intensitet og dermed opbygge muskelmasse
  • EFFEKTIV RESISTANCE TRÆNING: Træn akkurat det samme som du kan gøre eksempelvis med håndvægte, kettlebells og tilsvarende. Power Bands er ekstremt stærke elastikker, som giver dig akkurat samme modstand, som hvis du trænede med håndvægte, vægtstænger, maskiner etc.
  • TRÆN ALLE MUSKLER: Med disse superstærke elastikker kan du uden problemer træne hele kroppen. Træn dine armmuskler, bryst, skuldre, ryg, balder og ben med høj intensitet
  • PROGRESSIV TRÆNING: Træning med elastikker er progressiv træning. Det betyder, at du har mindre modstand i starten af bevægelsen og maksimal modstand i slutningen. Dermed træner du med høj effektivitet men med væsentlig mindre risiko for, at skade eksempelvis dine skulderled
  • POWER BANDS SOM SUPPLEMENT: Med disse træningselastikker kan du både bruge dem som dit præmære træningsredskab, eller du kan bruge dem som supplement til vægte, maskiner etc. Men et Super Band som disse kan du også bruge til at hjælpe dig i startfasen i træning ved fx ved chin-ups, armhævninger m.v.
  • FLEKSIBELT TRÆNINGSUDSTYR: Træningselastikker generelt fylder absolut intet sammenlignet med eksempelvis håndvægte. Det betyder, at du kan investere i alle sværhedsgrader fra den helt lette til den ekstremt være elastik, så kan du have dem alle liggende i en skuffe. Lige klar til brug.
FÅ MAKSIMALT UD AF DIN TRÆNING MED POWER BANDS

Mange er af den opfattelse, at træning for maksimalt udbytte er afhængig af, at frie vægte og maskiner indgår. Intet er mere forkert.

Med træningselastikker – og specielt disse trænings bands kan du opnå akkurat lige så høj grad af modstand, som du opnår ved træning med vægte.

Disse stærke træningselastikker har desuden den store fordel, at der er mindre belastning på dine led i starten af bevægelse, hvilket nedsætter risikoen for skader i led og muskler.

Træning med elastikker desuden mere funktionel sammenlignet med træning i maskiner.  Det betyder, at mange muskler er involveret i enhver træning du udfører, og du derfor generelt bliver mere stærk.

Disse kraftfulde elastikker findes i sværhedsgrader fra X-light til X-heavy.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.