OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

SLYNGETRÆNER

SLYNGETRÆNER

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

KOM I SUPERFORM VED TRÆNING MED SLYNGETRÆNER

En slyngetræner er basalt set nogle stropper, som sammen med din kropsvægt gør det muligt for dig at træne alle kroppens muskler.

SLYNGETRÆNER – DET ULTIMATIVE TRÆNINGSREDSKAB

Med en slyngetræner kan du praktisk talt træne samtlige muskler uden brug af andre redskaber. Fordelene ved træning med et slyngeredskab er mange blandt andre disse:

  • ERSTATTER ALLE ANDRE TRÆNINGSREDSKABER: Med en slyngetræner kan du praktisk talt undvære næsten alle andre træningsredskaber. Træn ryg, bryst, skuldre, arme, mave, balder og lår
  • TRÆN TUNGT ELLER LET: Når du træner med en slyngetræner, er det dig, din vægt og specielt din vinkel i forhold til underlaget, der afgør den modstand, du træner med. Jo større vinkel på underlaget du har, jo større modstand/vægt og omvendt
  • BYG MUSKLER ELLER TON DIN KROP: Er dit mål, at blive større og stærkere kan du med fordel anvende slyngetræneren. Som nævnt ovenfor så vil stor vinkel i forhold til underlaget give dig maksimal modstand og på den måde bygge muskler, akkurat som hvis du trænede med vægte eller i maskiner. Ønsker du blot, at tone dine muskler og gør dem slanke og stærke, lægger du bare mindre vægt på (mindre vinkel)
  • KONDITION: Med specielle øvelser hvor du aktiverer benmusklerne, kan du på kort tid få høj puls. Regelmæssig træning på denne måde forbedre i løbet af ganske kort tid din kondition betydeligt
  • KAN BRUGES ALLE STEDER: Med det medfølgende døranker kan du uden problemer træne indenfor hjemme hos dig selv, på jobbet eller du kan fastgøre slyngetræneren til et træ i haven eller andre steder, hvor den kan fastgøres solidt
SLYNGEREDSKABER HAR VÆRET ANVENDT “ALTID”

Selve begrebet slyngetræning har været kendt gennem alle tider, hvor udøverne har benyttet sig af forskellige reb, liner og tilsvarende for at kunne optræne styrke, smidighed og balance.

I dag er en slyngetræner en avanceret – om end simpel i konstruktionen – træningsrekvisit som gør det nemt at udføre i hundredvis af øvelser.

I dag er træning med denne type redskab bedst kendt som TRX træning, og er næsten blevet et begreb. Men TRX er faktisk et registreret varemærke i mængden af utallige andre træningsredskaber med tilsvarende funktioner, som eksempelvis dem der forhandles her hos Attainfit.

VÆGTFORSKYDNING BESTEMMER SVÆRHEDSGRADEN

Med slyngetræneren vil din krops vinkel på træningsredskabet være afgørende for den modstand/vægt, som øvelserne udføres med. Stor vinkel giver stor modstand og omvendt.

En slyngetræner er det perfekte allround træningsredskab til at opnå styrke, muskelvækst, tone kroppen og sætte konditionen op – uanset om du er nybegynder eller hardcore atlet.

Der findes utallige forskellige øvelser til træning med slyngeredskaber – hundredvis eller endnu flere. Kun din fantasi sætter grænserne.

TRÆN HVOR DU VIL

Du kan nemt og ligetil træne indendørs. Med træningsredskabet følger forskellige muligheder for at forankre det til noget fast. Det kan fx være en dør, en karabinhage skruet i loftet eller væggen eller til at fastgøre over en loftsbjælke. På samme måde kan du nemt træne i haven eller i skoven. Her kan du fastgøre træningsredskabet til et træ, et gyngestativ eller et anker i en væg eller lignende.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.