OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

MEDICINBOLDE

MEDICINBOLDE

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

Der ydes ingen garanti, returret eller ret til ombytning på varer købt under ophørsudsalget!

OPTIMER DIN TRÆNING MED MEDICINBOLDE

Velkommen til vores side med medicinbolde. Med medicinbolde kan du effektivt variere din træning og dermed få mere ud af din træningsindsats.

DERFOR ER TRÆNING MED MEDICINBOLDE EFFEKTIV TRÆNING
  • FOKUS PÅ MUSKELGRUPPER: Når du inddrager medicinbolde i eksempelvis din mavetræning, så vil du helt automatisk få større fokus, på lige præcis de mavemuskler du træner. Resultatet er højere udbytte, og hurtigere vej til dit mål om en flad, stærk og markeret mavemuskulatur
  • RESISTANCE TRÆNING: Når du anvender medicinbolde i dine forskellige øvelser, øger du den modstand, du giver dine muskler. Prøv fx at udføre mavebøjninger med og uden medicinbolden. Med medicinbolden sætter du dine muskler på overarbejde, og gør dermed vejen til stærke mavemuskler kortere.
  • VARIATION I TRÆNINGEN: Med medicinbolde inddraget i dine forskellige øvelser øger du muligheden for, at kunne variere din træning i endnu højere grad. Jo mere variation jo sjovere træning og des bedre udbytte får du
  • KONDITION: Sæt speed på dine øvelser samtidig med at du anvender din medicinbold. Udfør fx squats i højt tempo hvor du henter bolden nede på underlaget, retter dig op, og kaster bolden op i luften, griber den igen, går ned i knæ og lægger bolden på underlaget igen etc. Det kan virkelig få din puls op på kort tid
MEDICINBOLDE VS SLAMBALLS

Medicinbolde er relativt tunge bolde som typisk findes i vægte fra 1 kg og op til 10 kg. De er hårde – ofte med en ruflet overflade så de er nemme at gribe om.

Boldene har en vis rebound (hopper op igen) i modsætning til eksempelvis slam balls og wall balls som “dør” når de rammer underlaget.

HVORDAN BRUGER DU EN MEDICINBOLD?

En medicinbold kan bruges til mange former for træning – både tekniske øvelser, balanceøvelser og koordineringstræning. Ikke mindst kan en medicinbold være med til at øge belastningen når du laver forskellige øvelser som eksempelvis ved træning af mavemuskulatur.

Prøv fx crunch-øvelser, russian twist.

Anvender du de tungere bolde kan de desuden indgå i egentlige styrkeprægede øvelser.

Men medicinbolden kan desuden med stor fordel indgå i cardiotræning. Her er øvelserne utallige. prøv eksempelvis at køre squats/lår og baldeøvelser i sæt af 15-20 repetitioner i højt tempo hvor bolden skiftevis holdes ud foran kroppen i strakte arme, kastes op i luften og gribes igen.

HØJ KVALITET TIL EN GO´ PRIS

De bolde du kan købe på shoppen, er alle af en god kvalitet, som er udviklet til, at blive brugt igen og igen. Desuden har boldene nogle flotte farver som gør, at de sagtens kan ligge fremme i hjemmet, når du ikke lige bruger dem.

KØB DINE MEDICINBOLDE NU!

… OG FÅ DEM LEVERET INDENFOR FÅ HVERDAGE

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.