OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

REDONDOBOLDE | PILATESBOLDE

REDONDOBOLDE | PILATESBOLDE

| OPHØRSUDSALG 35 % PÅ ALT!

BRUG REDONDOBOLDE TIL AT OPTIMERE DIN TRÆNING

Velkomment til vores side om redondobolde. På denne side kan du se et udvalg af redondobolde | pilatesbolde til din træning.

Uanset om du træner yoga, pilates eller andre former for træning hvor styrke, balance og koordinering indgår, så vil en redondobold være et rigtig godt supplement.

FORDELE VED BRUG AF REDONDOBOLDE
  • BALANCE OG KOORDINATION: Når du træner eksempelvis pilates, yoga, gymnastik eller andre former for gulvøvelser, kan brugen af en redondobold være med til at øge dine balance- og koordinationsevner. Jo bedre balance og koordination, jo større udbytte af din træning. Samtidig giver gode evner til at koordinere og balancere dig mindre risiko generelt for, at pådrage dig skader
  • STYRKER BÆKKEN- OG KORSETMUSKLER: Når du anvender en redondobold i din træning, vil du helt automatisk opnå større fokus og kvalitet i dine øvelser. Det betyder, at du ikke kun rammer de store og indlysende muskler, men også små og vigtige muskler i ryggrad og bækken. Bolden vil også øge intensiteten i forhold til dine mavemuskler, så du samlet vil opnå stærkere og slankere lænde- og maveregion (korsetområdet)
  • KAN ANVENDES SOLO ELLER SAMMEN MED FLERE: Redondobolden er sjov og effektiv træning, når du træner alene. Men boldene er også et rigtigt godt redskab, hvis du træner sammen med andre
  • FYLDER MEGET LIDT: Redondobolde fylder meget lidt. Med typisk 20-30 cm i diameter kan du nemt have dem liggende oppustet hjemme, klar til at gå til når, du lige er klar til at træne
  • BILLIGE: Redondobolde er billige, og du kan derfor med en meget lille investering komme i gang med at træne
HVAD ER EN REDONDOBOLD?

Redondo bolde kaldes også pilatesbolde eller yogabolde.

Redondo bolden er en relativ lille bold, som giver dig masser af muligheder for at variere din træning i det næsten uendelige.

Når du bruger redondobolde i din træning, kan du målrette dine øvelser specifikt mod de muskler eller muskelgrupper, du ønsker at træne. Det kan eksempelvis træning af balde- og lår muskulatur eller mavemuskulaturen.

Bolden har en lettere ruflet overflade som gør, at den ”klæber” til såvel underlag som krop. Det sikrer dig et bedre greb, så bolden ikke hele tiden forsvinder fra dig.

HVORDAN BRUGER DU REDONDOBOLD

Mulighederne er utallige. Prøv fx at udføre squats med bolden mellem knæene, eller mellem knæ eller ankler ved maveøvelser. Du kan også lægge bolden mellem lænd og underlag, når du laver crunches. Uanset hvad, så målretter du dine øvelser, så de virker direkte på de muskler, du ønsker at træne.

Med redondobolde toner du din krop, og styrker din teknik, balance og koordination.

Søger du mere udfordring så se også vores medicinbolde og slam balls.

HURTIG LEVERING OG FRAGTFRI FRA KR. 399,-

Husk på at vi leverer dit træningsudstyr på 1-3 hverdage. Så kan hurtigt kan komme i gang med at træne.

Når du handler for mere end 399 er fragten fri!

Er du i tvivl om noget, så kontakt vores kundeservice på telefon 20 20 88 60 eller mail kundeservice@attainfit.dk

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.