Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

ABS TRÆNINGSBOLD 85 cm

629,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

ABS TRÆNINGSBOLD 85 CM

EFFEKTIV HELKROPS-TRÆNING MED DENNE ABS TRÆNINGSBOLD 85 CM

Denne ABS træningsbold 85 cm er perfekt til dig der ønsker at træne både din muskelstyrke såvel som koordination- og balance.

Bolden er yderst effektiv til den daglige træning uanset om du bruger bolden som redskab alene eller du fx kombinerer bolden med andre træningsredskaber. Prøv eksempelvis at udføre dumbell flyes liggende med ryggen på bolden. Det kræver både koncentration, balance og styrke.

I modsætning til træning eksempelvis i maskiner, så giver denne form for træning en betydelig bedre funktionel træning.

Træningsbolden kan bruges uanset om du skal træne ben og baldemuskulatur, ryg, bryst eller dine arme.

Træning med ABS Træningsbolde er både for dig der er helt ny, rutineret motionist eller måske har trænet i mange år. Uanset niveau så kan du kan have stor nytte af ABS boldtræning.

Al øvelse gør som bekendt mester. Og efter kun få ugers regelmæssig træning kan du se og føle din fremgang – både hvad angår koordination og styrke.

BRUG OGSÅ ABS TRÆNINGSBOLDEN SOM ALTERNATIV TIL KONTORSTOLEN

Mange af os har prøvet at sidde på en almindelig kontorstol en hel dag. Det giver ofte en træt og øm læn og måske sovende balder og ben. Kroppen skriger på ilt og næring.

Her vil en rigtig god ergonomisk stol måske hjælpe – eller netop en ABS træningsbold.

Bolden giver dig mulighed for at sidde varieret over dagen, og skifter du mellem bolden og din almindelige kontorstol reducerer du ømhed og træthed i musklerne.

Når du sidder på denne ABS træningsbold 85 cm kan du  både kan udføre dit arbejde og samtidig få motion til dine muskler i lænd og hofte.

Du skal blot udføre små bevægelser i hofteleddet hvor du skiftevis skubber bækkenet lidt fremad og tilbage igen, fra side til side og desuden i små roterende bevægelser. Disse små og meget nemme øvelser vil gøre underværker for dig.

STØRRELSER

ABS boldene fås i 5 forskellige størrelser. Se længere nede efter anbefalet størrelse.

OBS! Farverne på boldene kan variere

KØB DIN ABS TRÆNINGSBOLD NU

… OG FÅ DEN LEVERET OM GANSKE FÅ DAGE

ABS er forkortelsen for ”Anti Burst System”. Med andre ord står det for, at du ikke risikerer at bolden ”eksploderer” under dig, når du sidder på den på dit arbejde, eller måske når du sidder eller står på den under træning. Luften siver derimod ud i et kontrolleret tempo så du ikke kommer til skade.

Træningsbolden kan bruges uanset om du skal træne ben og baldemuskulatur, ryg, bryst eller dine arme. Også et godt alternativ til en ergonomisk kontorstol

Størrelse: Fås i størrelserne 45 cm, 55 cm, 65 cm, 75 cm og 85 cm.

Anbefalet størrelse:

Personens højde Boldstørrelse
140-153 cm 45 cm
155-168 cm 55 cm
170-185 cm 65 cm
188-203 cm 75 cm
>205 cm 85 cm

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.