OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

ANTI SHOCK TÆPPE | ALU FOLIETÆPPE

11,00 kr.

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

ANTI SHOCK TÆPPE | ALU FOLIETÆPPE VOKSEN

FOREBYG NEDKØLING OG SHOCK MED DETTE ANTI SHOCK TÆPPE

Reducer risikoen for nedkøling og shock med et anti shock tæppe. Nedkøling af din krop kan være meget farligt og medføre død. Ved kropsnedkøling hvor temperaturen når ned omkring de 33 grader celcius, er vi i overhængende livsfare.

Det er derfor vigtigt at du er påklædt til det klima du opholder dig i. For at undgå nedkøling fx efter udendørs sportsevents med lave temperaturer og/eller blæst samt ved ulykke, er det vigtigt at have adgang til nødhjælpsudstyr som fx dette anti shock tæppe.

Anti shock tæppet | Alu folietæppet her er i modsætning til de fleste andre typer shocktæpper belagt med varmereflekterende alu på begge sider og holder derfor bedre på kropsvarmen. Den specielle varmereflekterende Alu-belægningen bevarer mere end 90 % af din kropsvarme, og reducerer derfor risikoen for nedkøling og og livsfarlig shock betragteligt.

FORDELE VED BRUG AF ANTI SHOCK TÆPPE
  • Reducerer nedkølingen af kroppen (holder på op til 90 % af kropsvarmen)
  • Ideelt til brug efter udendørs sportsevent som fx maratonløb, landevejscykling etc.
  • Ideelt ved ophold udendørs i længere tid for at reducere nedkøling (fx trekking, spejderliv m.v.)
  • Uundværligt i en nødsituation for at undgå nedkøling og udvikling af livstruende shock
KØB DIT ANTISHOCK NU!

… OG FÅ DET LEVERET INDEN FOR FÅ HVERDAGE

SÅDAN REGULERER DIN KROP VARMEN

Kroppens varme-reguleringscenter sidder i et lille område på hjernens underside som kaldes hypothalamus. Hypothalamus fungerer som en meget avanceret termostat som inden for små marginaler styrer din kropstemperatur. Gennem forskellige mekanismer kan hypothalamus både sænke temperaturen hvis den er blevet for høj og omvendt øge den, hvis den er blevet for lav.

Kroppen indeholder mange livsvigtige organer, hvoraf hjernen og hjertet er de to vigtigste. For at beskytte de livsvigtige indre organer vil kroppen helt automatisk og uafbrudt forsøge at holde kernetemperaturen oppe på den normale gennemsnits-temperatur.

Det gør den dels ved at lukke af for blodforsyningen til huden men også til  arme og ben. Samtidig med dette vil kroppen øge muskelaktiviteten, så musklerne begynder at sitre

Falder temperaturen til under det normale niveau (36-37 grader celcius), må varmeproduktionen øges for at bibeholde den normale legemstemperatur. En af de mest effektive måder til at opnå dette sker ved hjælp af muskelsammentrækninger. Eksempelvis vil fysisk aktivitet meget meget høj intensitet kunne øge kroppens varmeproduktion med hele 20  gange i forhold til hvile.

Det øjeblik temperaturen falder til under den normale gennemsnitstemperatur starter sanseceller perifert med at sende besked ind til hypothalamus om temperaturfaldet.

Informationerne bearbejdes i hypothalamus, hvorefter der bl.a. går besked til skeletmusklerne om i første omgang at øge spændingen i musklerne. Er dette ikke nok, vil aktiviteten stige og medføre rytmiske ikke-viljestyrede muskelsammentrækninger, som på meget kort tid kan flerdoble varmeproduktionen.

Falder temperaturen til 33 grader celcius eller lavere vil muskelsammentrækningerne aftale og til sidste helt ophøre, da det ikke længere er muligt for kroppen at kompensere for det tab af varme kroppen lider.

BRUG ANTISHOCK TÆPPET TIL AT FOREBYGGE ALMEN NEDKØLING

Med dette Alu Antishock tæppe kan du effektivt forebygge nedkøling af kroppen. Redningstæppet bør være en del af ethvert førstehjælpsberedskab og bl.a. medtages på bilturen, på camping, ved enhver udendørs aktivitet som fx spejderlejr, længere traveture, klatring, sportsbegivenheder etc. Shocktæppet bør desuden forefindes på enhver arbejdsplads samt i arbejdspladsens køretøjer.

KØB DIT ANTISHOCK NU!

… OG FÅ DET LEVERET INDEN FOR FÅ HVERDAGE

Se vores forskellige førstehjælpsprodukter m.v.

Information: Stærk éngangs, ultraisolerende redningstæppe med varmereflekterende metaloverflader (begge sider). Beskytter også mod vind og regn. Holder på mere end 90 % af kropsvarmen.

Størrelse: 130 cm x 210 cm

Anvendelse: Anvendes mod hypotermi (nedkøling), både ved ulykke og forebyggelse. Bør være i alle førstehjælpskasser, i bilen, medbringes ved større sportsevents, på spejderlejr og lignende.

Levering: 1-3 dage.

 

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.