Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

BIOFREEZE 118 ML SPRAY

180,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

BIOFREEZE 118 ML SPRAY

OPNÅ EFFEKTIV SMERTELINDRING MED BIOFREEZE 118 ML SPRAY

Biofreeze 118 ml spray anvendes ved en lang række smertetilstande som smertelindrende middel.

Dyrker du sport kan du næsten være 100 % sikker på at du på et eller andet tidspunkt løber ind i muskelømhed, skader eller andre gener i muskler og led. Smerter og andre gener kan være tegn på at du er i overtræning eller på anden måde har udfordret din krop en anelse for meget.

I disse tilfælde er det vigtigt at mærke efter og tilpasse din træning til din umiddelbare trænings-tilstand. Aktiv hvile vil ofte være den rigtige løsning. Sammen med eksempelvis Biofreeze

BIOFREEZE “BLOKERER” FOR SMERTER

Hvis du fx får smerter i en belastet muskel vil der altid afgå et (smerte)nervesignal om musklens tilstand ind til dit centralnervesystem (CNS). CNS reagerer straks ved at aktivere nogle motoriske nerver som får den beskadigede muskulatur til at trække sig sammen.

Dette er en ganske normal funktion som har til formål at beskytte det beskadigede område.

Idéen er ganske god, men det hæmmer omvendt restitutionen af det overbelastede væv hvis ikke disse signaler aftager hurtigt.

Når du nu påfører Biofreeze på det smertende område vil der straks afsendes et andet nervesignal ind mod CNS. Dette nervesignal resulterer i at det første smertesignal fra den belastede muskel hæmmes i at nå frem til hjernen. Muskelspændingen aftager nu og musklerne kommer i bedre balance samtidig med at blodcirkulationen normaliseres.

Du får nu en hurtigere og øget blodtilførsel med ilt og næring til det beskadigede område, samtidig med at affaldsstoffer hurtigere bliver bortledt.

BRUG BIOFREEZE VED EN RÆKKE GENER

Biofreeze kan du med stor fordel anvende ved smerter, overbelastet muskulatur, “hold” i nakken, muskelkramper, gigtlignende smerter, muskelspændinger og myoser.

KØB DIN BIOFREZE NU

Biofreeze findes i både gel, spray, roll-on samt i en stor behandlerflaske. Bestil i dag og få leveret om få dage

118 ml. sprayflaske
Biofreeze er et alsidigt og enestående produkt til udvendig brug, som anvendes ved smertende muskler og led samt ved skader

Påføres huden enten som gel, spray og roll-on

BIOFREEZE ® er en kølende smertelindrer baseret på 100% mentol.

BIOFREEZE ® indeholder ikke voks, olier, aloe, petroleum eller hormoner. BIOFREEZE ® er ikke testet på dyr, fedter ikke, giver ikke pletter, og duften forsvinder. På grund af sine bestanddele er BIOFREEZE ® et enestående middel, som virker hurtigt og længe.

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.