Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

BIOFREEZE 89 ML ROLL-ON

170,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

BIOFREEZE 89 ML ROLL-ON

Biofreeze 89 ml roll-on anvendes ved en lang række smertetilstande som smertelindrende middel.

Er du idrætsudøver, har du sikkert allerede prøvet at være skadet. Ellers kan du være næsten 100 % sikker på, at du på et eller andet tidspunkt enten løber ind i muskelømhed, får en skade eller andre gener i dine muskler og led.

Når du mærker smerter eller andre gener, kan det være tegn til dig på, at du er i overtræning. Eller på anden vis har udfordret din krop en smule for meget.

I disse tilfælde er det vigtigt, at du mærker efter, og får tilpasset din træning til din form “lige nu og her”. I disse tilfælde vil aktiv hvile som regel være den bedste løsning. Men en løsning som med fordel kan gå hånd i hånd med Biofreeze

BIOFREEZE “HÆMMER” SMERTER

Hvis du fx får smerter i en muskel, vil der altid blive afsendt et smertenervesignal om den tilstand musklen er i, ind til dit centralnervesystem (CNS). Dit CNS vil nu reagere øjeblikkeligt ved, at aktivere nogle såkaldte motoriske nerver (bevæge-nerver), som får den overbelastede muskulatur til at trække sig sammen.

Denne reaktion er ganske normal, og har til formål at beskytte det beskadigede område mod yderligere belastning.

Idéen er som udgangspunkt ganske god. Men omvendt kan det medvirke til at hæmme helingen af det overbelastede væv, hvis ikke disse signaler hurtigst muligt reduceres.

Når du anvender Biofreeze på det smertende område, vil der nu straks blive afsendt et andet nervesignal ind mod CNS.

Dette signal medfører, at det første smertesignal fra den belastede muskel hæmmes i at nå frem til hjernen. Hvis ikke hjernen opfanger smerterne fra muskulaturen, er der heller ikke nogen mening i at øge muskelspændingen i området. Spændingen aftager derfor nu. Resultatet er en bedre muskelbalance og en normaliseret blodcirkulation.

Du får nu en hurtigere og øget blodtilførsel med ilt og næring til det beskadigede område, Samtidig med at affaldsstoffer hurtigere bliver ledt væk.

BRUG BIOFREEZE VED SMERTER, “HOLD I NAKKE” ETC.

Biofreeze kan du med stor fordel anvende ved muskelsmerter og andre former for smerter, overbelastede muskler, “hold” i nakken eller lænden, muskelkramper, gigtlignende smerter, muskelspændinger og myoser etc.

KØB DIN BIOFREZE ROLL-ON NU

Biofreeze findes i både gel, spray, roll-on samt i en stor behandlerflaske. Bestil i dag og få leveret om få dage

Påføres huden enten som gel, spray og roll-on

Påføres huden enten som gel, spray og roll-on

BIOFREEZE ® er en kølende smertelindrer baseret på 100% mentol.

BIOFREEZE ® indeholder ikke voks, olier, aloe, petroleum eller hormoner. BIOFREEZE ® er ikke testet på dyr, fedter ikke, giver ikke pletter, og duften forsvinder. På grund af sine bestanddele er BIOFREEZE ® et enestående middel, som virker hurtigt og længe.

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.