Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

BIOFREEZE GEL 118 ML TUBE

170,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

BIOFREEZE GEL 118 ML TUBE

Biofreeze gel 118 ml kan anvendes ved en lang række typer af smerte og gener som et mildt men effektivt smertelindrende middel.

Dyrker du sport, har du formentlig allerede prøvet at være skadet eller have andre sportsrelaterede gener. Ellers er det næsten 100 % sikkert, at du på et eller andet tidspunkt enten løber ind i en skade, ømme muskler eller andre gener i muskler og led.

Smerter og andre belastningsgener kan være tegn til dig om, at måske træner for meget eller for intens.

I disse tilfælde er det vigtigt, at du mærker efter, og indretter din træning til din aktuelle form. Det bedste er altid at aktiv hvile med profylaktisk træning (forebyggende). Men denne løsning kan med fordel gå hånd i hånd med regelmæssig brug af Biofreeze.

BIOFREEZE KAN REDUCERE DINE SMERTER

Hvis du fx får smerter i en belastet muskel vil der altid afgå et (smerte)nervesignal om musklens tilstand ind til dit centralnervesystem (CNS). CNS reagerer straks ved at aktivere nogle motoriske nerver som får den beskadigede muskulatur til at trække sig sammen.

Reaktionen her er ganske normal. Sammentrækningen har nemlig til formål at beskytte det beskadigede område mod yderligere skade/belastning.

Idéen er som overordnet god. Men på den anden side kan det medvirke til at hæmme helingen af de overbelastede muskler og væv, hvis ikke disse signalerne hurtigst muligt ophører eller reduceres.

Når du nu påsmører Biofreeze på det overbelastede og smertende område, vil der straks afsendes et andet nervesignal ind mod CNS.

Dette signal medfører en hæmning af det første smertesignal fra musklen, så dette ikke i samme grad når frem til hjernen. Når ikke hjernen opfanger smertesignalerne fra muskulaturen, er der heller ikke nogen mening i fortsat at øge muskelspændingen i området. Spændingen vil derfor aftage nu.

Resultatet er en hurtigere genopretning af af blodcirkulation i området: Hurtigere blodtilførsel med ilt og næring til det beskadigede område. Samtidig med at affaldsstoffer hurtigere ledes væk. Musklen kommer igen i balance.

BRUG BIOFREEZE VED MUSKELSMERTER OG ANDRE GENER

Biofreeze kan du med stor fordel anvende ved muskel- og andre former for smerter, overbelastede muskler, “hold” i nakken eller lænden, muskelkramper, gigtlignende smerter, muskelspændinger og myoser etc.

KØB DIN BIOFREZE GEL NU!

Biofreeze findes i både gel, spray, roll-on samt i en stor behandlerflaske. Bestil i dag og få leveret om få dage

118 ml. gel i tube
Biofreeze er et alsidigt og enestående produkt til udvendig brug, som anvendes ved smertende muskler og led samt ved skader

Påføres huden enten som gel, spray og roll-on

BIOFREEZE ® er en kølende smertelindrer baseret på 100% mentol.

BIOFREEZE ® indeholder ikke voks, olier, aloe, petroleum eller hormoner. BIOFREEZE ® er ikke testet på dyr, fedter ikke, giver ikke pletter, og duften forsvinder. På grund af sine bestanddele er BIOFREEZE ® et enestående middel, som virker hurtigt og længe.

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.