Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

BIOFREEZE PRØVEPAKKE 10 ML

0,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

BIOFREEZE PRØVEPAKKE 10 ML

Prøv selv Biofreeze´fantastiske virkning med denne Biofreeze prøvepakke 10 ml. Biofreeze er et verdenskendt produkt til øjeblikkelig smertelindring ved fx muskelsmerter.

Med denne Biofreeze prøvepakke kan du opleve hvordan produktet hurtigt giver en behagelig kølende effekt. Når produktet påføres huden hæmmer den kølende effekt centralnervesystem i at opfange smerter fra blandt andet dine muskler og bindevæv.

Biofreeze er både for dig der dyrker sport og derfor af og til mærker smerter i muskler og led. Brug det hvis lænden er øm og træt, du er træt i og øm i nakken efter cykeltræning eller du fx har løftet tungt med vægte på skuldrene.

Men Biofreeze er i allerhøjeste grad også anvendelig i mange andre sammenhænge hvor muskler og bindevæv er påvirket. Det kan fx være i forbindelse med arbejde foran en computer, hvis du vågner med hold i nakken eller lignende.

Biofreeze fås i både en gel, roll-on, spray og en stor behandlerflaske.

KØB DINE BIOFREEZE PRODUKTER OG REDUCER DINE SMERTER

Køb dine biofreeze produkter her på shoppen. Vi leverer på 1-3 hverdage.

Biofreeze er et alsidigt og enestående produkt til udvendig brug, som anvendes ved smertende muskler og led samt ved skader

Påføres huden enten som gel, spray og roll-on

BIOFREEZE ® er en kølende smertelindrer baseret på 100% mentol.

BIOFREEZE ® indeholder ikke voks, olier, aloe, petroleum eller hormoner. BIOFREEZE ® er ikke testet på dyr, fedter ikke, giver ikke pletter, og duften forsvinder. På grund af sine bestanddele er BIOFREEZE ® et enestående middel, som virker hurtigt og længe.

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.