Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

BRANDSÅRSPLASTER

268,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

BRANDSÅRSPLASTER | HYDROGEL

BRANDSÅRSPLASTER TIL MINDRE BRANDSÅR

Med dette højteknologiske brandsårsplaster får du et plaster, som yder maksimal kølende effekt til brandsåret uden at klæbe fast.

Plasteret dækker de beskadigede nerveender i hudoverfladen, og tilfører huden et beskyttende miljø. Herved reduceres smerte, infektionsrisiko samtidig med, at det hæmmer brandsåret i at sprede sig.

DERFOR ER DET VIGTIGT AT BEHANDLE ET BRANDSÅR

Når huden bliver forbrændt, vil der altid opstå skade af hud og nerver. Brandsår opdeles overordnet i 1., 2. og 3. gradsforbrændinger.

Ved 1. grads forbrændinger vil huden være rød, irriteret og svie. Akkurat som ved en solskoldning. Ved en 2. grads forbrænding vil der tillige opstå blæner. Ved en 3. grads forbrænding vil huden enten være forkullet eller kogt. En sådan forbrænding kan være livsfarlig, hvis den dækker mere end 9 % af hudoverfladen.

Efter at huden er blevet forbrændt, vil skaden kunne fortsætte og sprede sig nedad og til siderne. Det skyldes, at varmen altid afgives til områder, der har en lavere temperatur (uskadt hud samt luften). Det er derfor vigtigt hurtigt at få kølet området ned, så skaderne begrænses.

Ved 3. grads forbrændinger er det vigtigt altid at skylle med kuldslået vand og kontakte læge eller tilkalde ambulance. Brandsårsplaster må ikke anvendes ved 3. grads forbrændinger!

Ved mindre 1. og 2. grads forbrændinger kan dette brandsårsplaster med fordel anvendes.

Brug fx plasteret ved brandsår opstået ved friktion som eksempelvis ved brug af battle rope, klatrereb og lignende.

SÅDAN ANVENDER DU BRANDSÅRSPLASTERET

Rengør og sørg for at såret er tørt. Adskil plasteret fra dets omslag og placer det centralt over det forbrændte område. Fjern “foringen” og udglat plasteret over huden.

Lad plasteret sidde til plasteret løsner sig selv. Gentag med nye plastre til såret er helet.

ANVENDELSE: Mindre 1. og 2. grads forbrændinger. Må ikke anvendes på 3. gradsforbrændinger samt kemiske ætsninger (syre og base) samt ved blodig og betændt sår.
INDHOLD: Boks med 25 stk. plastre: 10 stk. 11 cm x 6,8 cm, 15 stk. 6,8 cm x 4,3 cm
LEVERING: 1-3 hverdage

 

Hydrogel brandsårsplaster til mindre forbrændinger. Tyk gel kølende gel som reducerer smerter og tilfører fugt til såret. Hurtig heling af brandsår. Lugtfri.

Anvendes til behandling af mindre 1. og 2. gradsforbrændinger.

Rengør og sørg for at såret er tørt. Adskil plasteret fra dets omslag og placer det centralt over det forbrændte område. Fjern “foringen” og udglat plasteret over huden.

Lad plasteret sidde til plasteret løsner sig selv. Gentag med nye plastre til såret er helet.

Må ikke anvendes hvis patienten er allergisk overfor propylene glycol.

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.