OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

FITNESS ELASTIK

15,00 kr.18,00 kr.

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

FITNESS ELASTIK

TRÆN DINE MUSKLER FLOTTE OG TONEDE MED DENNE FITNESS ELASTIK

Med denne fitness elastik er det nemt for dig at træne dine muskler specifikt fx i balder og lår. Med elastikken kan du nemt, hurtigt og ligetil isolere dine bevægelser. Det betyder, at du derved rammer lige præcis den muskel eller muskelgruppe, du sigter efter.

Brug elastikken til at mange forskellige specifikke muskelgrupper. Du kan eksempelvis bruge elastikken til at træne dine balder og lår. Men også du kan også med fordel bruge elastikken til din lægmuskulatur samt overarme (biceps og triceps og under arme (fleksorer og ekstensorer).

Med Fitness elastikkerne er det nemt for dig at træne derhjemme på stuegulvet eller i haven. Men elastikkerne er også nemme at medbringe på jobbet, på din forretningsrejse eller på ferien eller eksempelvis i fitnesscentret.

Disse fitness elastikker er også ideelle til arbejdspladsen, så medarbejderne har mulighed for, at forebygge skader og styrke svage muskler, sener og led.

KØB DINE FITNESS ELASTIKKER NU!

… så er du klar til at træne i løbet af få dage

FÅ EN FITNESS ELASTIK DER PASSER TIL DIG OG DIN FORM

Fitness elastikkerne fås i 4 forskellige sværhedsgrader, så det er nemt at finde den elastik, der passer til dig og din aktuelle form.

Er du lige begyndt at træne, vil en af de elastikker med lettest modstand (gul og rød) måske være at foretrække. Er du derimod i god form, vil grøn (medium) eller blåt (heavy) være ideelt til dig. Er du mand, skal du som udgangspunkt vælge heavy.

Du bør i øvrigt være opmærksom på, at det ikke er alle dine forskellige muskler, der er lige stærke. Eksempelvis er dine lårmuskler betydeligt stærkere end dine muskler i underarmene. Derfor kan det være en fordel at investere i et fitness elastik i alle fire sværhedsgrader. På den måde har du altid en elastik, der passer til dit træningspas, og den form du aktuelt er i lige nu.

Disse fitness elastikker er udført i en stærk og robust gummi, som bibeholder sin form og styrke selv efter mange træningstimer.

Se også vores Livepro Booty Bands. Søger du elastikker som kan bruges til træning af hele kroppen? Så tjek vores Livepro Power Bands ud. Disse elastikker er længere og er for dig der virkelig vil udfordre dig selv.

KØB DINE FITNESS ELASTIKKER NU!

… så er du klar til at træne i løbet af få dage

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.