Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

FOAM ROLLER 33 CM

225,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

Ryd

GIV DIG SELV EN SKØN MASSAGE MED DENNE FOAM ROLLER 33 CM

Med denne foam roller 33 cm  kan du nemt give dig selv en skøn og effektiv massage af dine ømme og trætte muskler.

Massagerullen er udført i blødt EVA skum med bløde eftergivende knopper hele vejen rundt. Knopperne gør det muligt for dig både at give dig selv en allround massage på en hel muskel eller muskelgruppe eller – via knopperne – at gå specifikt efter mindre områder med spændt muskulatur, bindevæv og ophobning af myoser og lignende.

Er du aktiv idrætsudøver eller måske omvendt har et meget stillesiddende job, så er denne massagerulle et effektivt massageredskab til dig. Begge dele kan nemlig medføre ømme og trætte muskler.

Er du meget ømskindet bestemte steder så anbefaler vi at du også investerer i en foam roller med glat overflade.

Med jævnlig brug af foam rolleren holder du gang i blodcirkulationen, og reducerer derved risikoen for ophobning af affaldsstoffer.

SÅDAN BRUGER DU MASSAGERULLEN

Ved at køre på langs af musklens fibre øger du blod- og lymfedrænagen. Dette medfører, at affaldsstoffer bortskaffes hurtigere, og der straks tilføres nyt og friskt blod med livgivende ilt og næring. Når du udfører bevægelserne på langs af fibrene eller i cirkulationer, løsner du samtidig op for myoser og sammenklistrede muskelfibre.

Både de langsgående, tværgående og roterende bevægelser øger restitutionen af dine muskler og tilhørende bindevæv samtidig med at de forebygger og heler. Alle dele vigtigt for at du hurtigere kan træne optimalt igen eller udføre dine arbejdsfunktioner på jobbet uden smerter.

Du kan nemt tilpasse dybden af massagen ved hhv. at lægge mere eller mindre vægt på massagerullen. Lægger du din vægt ned mod rullen, når du godt og effektivt ned i dybden. Omvendt, mindre vægt giver dig en mere overfladisk og velværende massage.

MASSAGE ER GODT ER GODT FOR KROP OG SJÆL

Massage er godt både for krop og sjæl. Men massage kræver tid for slet ikke at tale om penge. Det betyder, at rigtig mange slet ikke får den massage, som deres krop hungrer efter.

Med denne massagerulle / yogarulle kan nemt give dig selv massage, og dermed undgå, at skulle holde pause eller træne med mindre intensitet.

Brug massagerullen når det passer dig – og hvor det passer dig: hjemme, på ferien eller forretningsrejsen. Eller tag den med i fitnesscentret så du slipper for at dele massagerulle med alle de andre.

KØB DIN FOAM ROLLER NU

…OG FÅ EN SKØN MASSAGE OM GANSKE FÅ DAGE

 

Med denne massagerulle / yogarulle kan nemt give dig selv massage, og dermed undgå, at skulle holde pause eller træne med mindre intensitet.

Massage af muskler og bindevæv i hele kroppen.

Størrelse: D: 14 cm Ø, L: 33 cm.
Farve: Fås i orange eller sort
Rengøring: Massagerullen er udført i EVA skum, som sikrer høj kvalitet i lang tid. Rengøres med en klud med lidt varmt vand og almindelig rengøringsmiddel. Massagerullen må ikke kommes i vaskemaskine eller tørretumbler.

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.