Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

HÅNDSPRIT 500 ML

79,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

HÅNDSPRIT 500 ML IKKE-UDTØRRENDE GEL

HOLD EN HØJ HYGIEJNE NÅR DU TRÆNER MED DENNE HÅNDSPRIT 500 ML

Med denne håndsprit 500 ml | 70 % denatureret Ethanolbaseret gel opnår du øjeblikkelig desinfektion af dine håndled, hænder og fingre. Håndspritten uskadeliggør øjeblikkeligt sygdomsfremkaldende bakterier og virus.

Vær opmærksom på at denne håndsprit ikke udtørrer dine hænder som rigtig mange andre produkter på markedet. Samtidig med at dine hud desinficeres, tilføres den vigtige plejende og blødgørende ingredienser. Håndspritten er samtidig drøj i brug og dermed prisbillig i længden.

Håndspritten kommer i en 500 ml flaske med praktisk vippelåg, så det er let og ligetil for dig at desinficere underarme, håndled og hænder.

DERFOR SKAL DU ANVENDE HÅNDSPRIT

En god håndhygiejne generelt er uden tvivl det allerbedste værn mod indtrængende bakterier og forskellige typer af vira. Dermed beskyttes dog også mod forkølelse, infektion og mange forskellige typer af sygdomme. Ikke mindst i lyset af den nye Coronavirus og risikoen for at blive ramt af Covid-19 er en god håndhygiejne vigtigt.

Vi udsættes dagligt for et uendeligt stort antal bakterier. Mange af disse er ganske harmløse, eller hurtigt bliver tilintetgjort af vores immunforsvar. Men en del bakterier og vira er potentielt sygdomsfremkaldende. Specielt toiletter og offentlige transportmidler som bus, tog og taxi er store syndere. Men også vores tastaturer og – ikke mindst – mobiltelefoner er tæt besat af disse sygdomsfremkaldende mikrober.

Men vi er også selv smittebærere. Når du fx hoster, nyser eller taler sender du med stor fart kaskader af små væskedråber ud gennem din mund og næse. Er du syg, forkølet, har influenza eller måske Coronavirus i kroppen, risikerer du at smitte andre.

På samme måde kan du risikere at smitte andre, hvis du har for vane at hoste eller nyse ned i hænderne. Næste gang du rører et håndtag, et fælles tastatur eller sætter hænderne på en fælles bordoverflade, risikerer du at smitten bæres videre til andre.

HÅNDVASK ER GODT MEN SPRIT ER BEDRE

Er du flittig bruger af vand og sæbe, så nedsætter du generelt risikoen for at blive inficeret – eller at smitte andre. Men håndvask skal være meget grundig for, at den virker tilstrækkeligt, og selv da vil du i nogle tilfælde have vanskeligt ved at slå al virus ihjel.

Anvender du derfor også håndsprit efter vask af hænder, er det ikke kun dig selv du beskytter. Du beskytter også andre mod at blive smittet. Dette gælder i allerhøjeste grad, når du træner i et fitnesscenter eller andre steder, hvor mange opholder sig.

KØB DIN HÅNDSPRIT 500 ML NU

… SÅ NEDSÆTTER DU ALLEREDE DIN RISIKO FOR AT BLIVE SMITTET OM FÅ DAGE

Håndspritten anvendes til desinfektion af underarme, håndled, hænder og fingre. Dræber og hæmmer bakterier, vira og andre sygdomsfremkaldende mikrober.

Håndspritten fordeles over håndled, hænder og fingre og gnides ind i huden til huden føles tør

Vægt: Netto 500 ml

70 % Ethanolbaseret gel med plejende og blødgørende ingredienser som holder huden sund

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.