OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

HÅNDTRÆNERBOLD | STRESSBOLD

29,00 kr.

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

HÅNDTRÆNERBOLD | STRESSBOLD

OPBYG STYRKE I DINE HÆNDER MED DENNE HÅNDTRÆNERBOLD

Med denne håndtrænerbold træner, eller genoptræner du nemt dine muskler i underarme, hånd- og fingerled.

STATISK OG ENSFORMIGT ARBEJDE SLIDER PÅ DINE MUSKLER OG LED

Rigtig mange af os har i dag arbejdsfunktioner, som indebærer mange timer dagligt med de samme bevægelser i underarme, håndled og fingre. Det kan eksempelvis være gennem arbejde foran en PC med mus- og tastaturarbejde.

Disse mange timer hvor de samme muskler og sener udfører det samme arbejde, er ikke sundt for din krop. Belastningen kan føre til en gradvis nedslidning af dine muskler, led samt sener og ledbånd.

Men også regelmæssig fitnesstræning med forkert teknik kan skade dine muskler og led.

Symptomerne er ofte snigende ømhed i muskler og led eller træt og tung muskulatur. Fortsætter du arbejdet eller din træning efter disse første symptomer, øger du risikoen for mere alvorlige lidelser i dine muskler. Bl.a. risikerer du ”tennis- og golfalbue”, seneskedehindebetændelse samt carpaltunnelsyndrom. Sidstnævnte skyldes indeklemte nerver i dit håndled.

FOREBYG ELLER FÅ GENOPTRÆNET DINE MUSKLER

Det bedste du kan gøre for at undgå, at få problemer i underarme og hænder, er ved at træne dine muskler forebyggende. Med stærke muskler i underarmene bliver du bedre i stand til, at modstå de ensformige bevægelser du udsætter din krop for.

Sørg generelt for at holde dig i god fysisk form. Men – ikke mindst – sørg for at du træner dine arm- og håndmuskler med en håndtrænerbold.

Brug dine håndtrænerbolde regelmæssigt på jobbet eller i forbindelse med din fitnesstræning så du forebygger, at dine muskler overbelastes.

Men husk også at bruge boldene hvis du i løbet af dagen mærker, at dine muskler føles trætte, ømme eller svage.

Håndtrænerbolden fås i 5 sværhedsgrader: gul, rød og grøn der alle er et godt valg til fx gigtsvage hænder eller når du genoptræner efter en skade/overbelastning. Blå og sort er bedst til dig der generelt er i god form og måske træner til dagligt.

Boldene er i øvrigt rigtig gode som ”anti-stress” bolde, når du bare har behov for at få tankerne væk fra en travl hverdag.

KØB DINE HÅNDTRÆNERBOLDE I DAG

… og få dem leveret allerede om få dage

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.