OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

KINESIO TEX CLASSIC

64,50 kr.

Anvend Kinesiotape til hurtigere restitution og heling af skadet muskel- og bindevæg

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

KINESIO TEX CLASSIC

MED KINESIO TEX CLASSIC KAN DU NEMT MAXIMERE DINE PRÆSTATIONER

Med Kinesio Tex Classic kinesiologi tape kan du opnå hurtigere restitution, og bedre præstationer.

UNDGÅ AT SKULLE HOLDE TRÆNINGSPAUSE

De fleste der har prøvet, at dyrke sport er fuldt bevidst om, at det på alle måder er både er sundt og godt for krop og sjæl. Men når du dyrker din sport med høj frekvens, og ofte med tillige også med høj intensitet, så forøger du også automatisk din risiko for at blive skadet.

En idrætsskade vil altid have en uheldig indvirkning på dig – både fysisk og psykisk. Du er måske nødsaget, til at holde en pause af kortere, eller måske endda af længere tid. En lang pause kan meget nemt gå ud over din formkurve, som måske falder drastisk. Mange måneder eller endda år kan være helt eller delvist sat tilbage – eller måske endda tabt. Derfor gælder det om hurtigt at finde ud af, hvordan du bedst muligt kan komme i gang igen.

Når en skade – eller de første tegn på en overbelastning – viser sig, er det vigtigste altid at hvile aktivt. At hvile aktivt betyder, at du først og fremmest bør nedsætte din intensitet, og derefter din frekvens. Altså hvor hårdt du træner og hvor ofte. Dette giver dit væv de bedste muligheder for at restituere, og vende tilbage til normal styrke igen.

Men du kan yderligere accelerere helingen ved at benytte dig af kinesiotape.

KØB DINE KINESIOTAPES NU!

… Så er du forberedt hvis du skulle løbe ind i en skade

 

SÅDAN ER VIRKNINGEN AF KINESIOTAPE

Den helt grundlæggende idé med kinesiotape ved skader i muskulaturen er, at påvirke blod- og lymfestrømningen, i det skadede område. Her er det vigtigt, at kinesiotapen påsættes huden med den rigtige teknik. Men kinesiotape kan også anvendes udelukkende som støtte til et skadet led – fx en forstuvet ankel eller lignende.

Ved en muskelskade skal musklens indre miljø, hurtigst muligt bringes tilbage til dens normale tilstand. Dette sker ved den øgede blod- og lymfestrømning i og omkring musklen. Herved opnås både, at affaldsstoffer fra det skadede væv hurtigt ledes væk, men også at tilførslen af ilt- og næringsstoffer forøges, så musklens muligheder for, at restituere sig selv bliver styrket.

Egenskaber som denne kinesio Tex Classic kan hjælpe med.

SÅDAN PÅSÆTTES KINESIOTAPEN VED MUSKELSKADE:
Har du pådraget dig en muskelskade, skal tapen påsættes huden, på en helt bestemt måde så tapen ligger “rynket” henover huden, når musklen er afslappet. Ved denne teknik løftes huden let op fra det underliggende vævslag, hvorved både blod- og lymfecirkulationen forøges.

VED FORSTUVNINGER OG LIGNENDE:
Har du derimod et forstuvet ledbånd bliver kinesiotapen anvendt som støtte for det beskadigede område. I dette tilfælde skal du strække tapen, inden den påsættes huden. Ved denne teknik virker kinesiotapen som en ganske almindelig sportstape, hvor den delvist tager over, for det beskadigede ledbånd.

KINESIO TEX CLASSIC FÅS I FLERE FARVER

Denne kinesiotape fås i sort, rød, blå og beige.

Se også vores Kinesio tape precut

KØB DINE KINESIOTAPES NU!

… Så er du forberedt hvis du skulle løbe ind i en skade

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.