OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

KINESIOTAPE PRE-CUT

35,00 kr.

Tilpassede kinesiotaper til nakke, skulder, ryg, håndled, knæ og fod | Fremmer heling af skadet og overbelastet muskel- og bindevæv

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

KINESIO TAPE PRECUT

MED KINESIO PRECUT KAN DU HURTIGT TAPE DET ØNSKEDE OMRÅDE

Kinesio tape precut medvirker til at fremme helingen af overbelastet muskel- og bindevæv, så du hurtigere kan vende tilbage til normal træning. Med de tilklippede tapes, slipper du for at måle op og klippe din tape til inden din træning.

KINESIO TAPE PRECUT

Med disse tilklippede kinesio tapes, kan du hurtigt og nemt tape fx en skadet fod eller skulder ind. De forskellige tapes ligger tilklippede til nakke, skulder, ryg, håndled, knæ og fod.

ONFORMATION OM OG FORDELE VED BRUG AF KINESIO TAPE PRECUT

  • Hjælper dig til hurtigt at kunne vende tilbage til din sport igen
  • Helingen af skadet muskel- og bindevæv fremskyndes
  • Øger blodcirkulationen i det overbelastede væv
  • Medvirker til at affaldsstoffer hurtigere fjernes fra det skadede område
  • Kan virke som almindelig sportstape (afhængig af påsætningsmetoden)
  • Hurtigt at tape et skadet område pga. tilklippede tapes
  • Fri fragt ved køb over kr. 399,-
  • Levering på 1-3 hverdage
KØB DINE KINESIOTAPES NU!

… Så er du forberedt hvis du skulle løbe ind i en skade

SLIP FOR AT SKULLE SÆTTE DIN TRÆNING PÅ PAUSE

Sport er sundt på mange måder. Det ved de fleste, der har sport og fysisk aktivitet, som en fast bestanddel af deres hverdag. Men når du dyrker din sport med høj frekvens og måske med høj intensitet, så risikerer du samtidig, at løbe ind i skader.

Bliver du ramt af skader, bliver du måske tvunget til, at holde en kortere eller længere pause, mens skaden heles. Men risikoen ved en for lang pause er, at den kan gå ud over din generelle form, som på kort tid kan falde markant. For dig hvor idrætten betyder alt, så gælder det om ikke, at miste hverken for meget muskelmasse. Eller forringe din kondition væsentligt. Sker det kan det nemlig i værste fald betyde mange uger eller måske måneder, før du er tilbage til din tidligere form igen.

Derfor gælder det om, at du hurtigst muligt finder ud af, hvordan du kommer i gang igen.

Når en skade – eller de første tegn på en skade – viser sig, er det vigtigste altid straks at nedsætte din intensitet – altså hvor hårdt du træner. Samt måske også de antal gange du træner om ugen. Altså det man kalder at hvile aktivt. Det er nemlig langt fra altid, at total træningspause er det rigtige, da ingen træning er lig med hurtig tab af form.

TAPNING AF ET SKADET LED ELLER MUSKEL FREMMER RESTITUTIONEN

I rigtig mange tilfælde vil det samtidig med den aktive hvile være en god idé, at tape den skadede muskel eller led op. Det kan medvirke til, at give området hvile, og på den må fremme heling og restitutionen. Men anvendelse af kinesiotape, giver dig yderligere fordele, idet korrekt tapening, medvirker til forøget blodcirkulation i det skadede område. Det betyder alt andet lige, at tilførslen af friskt blod med ilt og næring forøges samtidig med, at affaldsstoffer fra området bortledes hurtigere. Kinesiotape kan altså understøtte kroppens naturlige helingsprocesser, så du hurtigere bliver din skade kvit, og kan vende tilbage til normal idrætsaktivitet igen.

SÅDAN PÅSÆTTES KINESIOTAPEN VED MUSKELSKADE

Har du pådraget dig en muskelskade, skal tapen påsættes huden, på en helt bestemt måde så tapen ligger “rynket” henover huden, når musklen er afslappet. Denne teknik gør, at huden løftes let op fra det underliggende vævslag, hvorved der både sker en forøgelse af blod- og lymfecirkulationen.

VED FORSTUVNINGER OG LIGNENDE

Har du derimod et overbelastet led, eller et forstuvet ledbånd bliver kinesiotapen anvendt som støtte, for det beskadigede område. I dette tilfælde skal du strække tapen, inden den påsættes huden. Når du anvender denne teknik, virker kinesio tapen som en helt almindelig sportstape, hvor den delvist tager over, for det beskadigede ledbånd.

KINESIO TAPE FÅS FLERE VARIATIONER

Denne kinesio tape fås tilklippet til nakke, skulder, ryg, håndled, knæled og fod

Se også vores side med andre typer kinesiologitape, sportstaper og bandager, støttebind, bandager og plastre, og Biofreeze

KØB DINE KINESIOTAPES NU!

… Så er du forberedt hvis du skulle løbe ind i en skade

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.